Foto van een John Deere 6830, bezig met poseren. Open dag bij E.G. Ten Kate in Nieuwleusen, met krone front- en zijmaaier.

John Deere 6830 Premium

DETAIL_MAN
Foto van een John Deere 6830, bezig met poseren. Open dag bij E.G. Ten Kate in Nieuwleusen, met krone front- en zijmaaier.

Reacties

hermanjohndeere
Tis een triple maaier 😛
Boerenjongen16
Das toch geen triple ??? Want as je an de andere kant kijk dan zie je gen maaier toch ???
Koe
Zo aan de ophanging van de achtermaaier te zien is dit een triple-maaier 😉
DETAIL_MAN
Oo, ik wist het niet meer, ik had de andere kant ook niet bekeken.
Boerenjongen16
@ Koe daar heb je wel gelijk in. Maar hij zit ook links van de trekker dus denk je dat het wel een triple maaier moet zen inderdaad. Maar dan moe je de andere kant ok zien
hermanjohndeere
Het is idd een triple maaier, want ik was erbij toen hij de foto maakte, en heb er zelf ook nog een foto van 😛
freekhartog
Vergeet t maar met deze trekker en een tripple maaier
DETAIL_MAN
Hoeveel heeft zo'n ding, rond de 150 pk toch? als je dan geen kneuzers erop hebt moet het zat lukken, ik weet niet of deze kneuzers heeft.
staaf
Uhhh, mis ik een fronthef?
hermanjohndeere
Ja idd staaf, aan deze trekker zit helemaal geen fronthef. alleen in het echt moet het wel kunnen, loonbedrijf lindeboom had/ heeft ook zo'n combi alleen dan met een new holland tm155/8560 en dat gaat ook prima.
Trekkerrfan2130
Ik, deeremeneer en 2130deere hebben dit object verplaatst van Tractoren John Deere 6830 (Poseren) naar Tractoren John Deere 6830 Premium (Poseren)

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 6830 Premium ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!