Foto van een Ebro 460. Zo'n Ebro 460 hebben wij ooit gehad van 1979 tot 1981. Was best een goed trekkertje , had stuurbekrachtiging en genoeg trekkracht. Trekker was voorzien van een Perkins motor en

Ebro 460

391 foto's van @George

George
Foto van een Ebro 460. Zo'n Ebro 460 hebben wij ooit gehad van 1979 tot 1981. Was best een goed trekkertje , had stuurbekrachtiging en genoeg trekkracht. Trekker was voorzien van een Perkins motor en had een Renault achterbrug en versnellingsbak waarmee je niet kon misschakelen. Het pookje moest je door een ijzeren H patroon schakelen zoals JD dat nu heeft. Ebro werd in Spanje gebouwd en wij hebben de trekker nieuw gekocht bij C. Lemmen in Heythuizen (L).

Reacties

fiatjuh
Dese foto ken ik ergens van .Uit een of ander boekske?
geert-deutz
Ja in de grote trekker encyclopedie staat die ook in, zijn die later niet iets met ford gaan doen ofzo??
George
Weet ik niet , volgens mij waren er bij bepaalde types onderdelen van Ford verwerkt.
mark_geffen
Ik, George en Abarth hebben dit object verplaatst van Tractoren Ebro 8135 naar Tractoren Ebro 460

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ebro 460 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!