Onze minishovel een Schaffer 4042.. Foto is geplaatst door WouterVerhoef op 19-11-2006 om 18:29:42, met 17 reacties.

Schaffer 4042

WouterVerhoef
Onze minishovel een Schaffer 4042.

Reacties

josje
Ook een dikke 4 pitter
MaartenMandemaker
Mooi ding.
WouterVerhoef
Ja, he?
WouterVerhoef
Hij is 17 oktober 5 jaar oud geworden en had er toen bijna 2500 uur op staan. nu is ie er al overheen.
MaartenMandemaker
Ja, nieuwere serie als onze. en een slaggie groter
WouterVerhoef
Jullie hebben er zeker een met een rode beugel?
MaartenMandemaker
Ja, onze is ook van oktober 2001, maar die heeft nu 1000 uur! 😃
MaartenMandemaker
Ja, kijk maar bij mijn profiel, of schaffer 336, daar staat ie wel tussen
me
Wij gaan er een kijken wel handige dingen maar frontlader gaat dan niet door hij moet 1 ton tille .. kunne we geen balenrijden maar ons zelf wel goed verhuren vindt het wel gaaf om mee te werken maar hetruck gaat er dan uit .. ( toch niet meer nodig ) .. en dingen zijn zo instabiel das het jammere
WouterVerhoef
Daar konden wij ook nog voor kiezen maar hebben de nieuwe genomen. en die van jullie Is een type ouder maar ziet er netjes uit.
MaartenMandemaker
Dank je, we zetten hem ieder jaar in de was, en zijn er verder ook zuinig op. ik vind het alleen jammer dat we toen niet voor een uitvoering met snelgang hebben gekozen, hij loopt maar 16 op de weg.
WouterVerhoef
Ja, je kun er maar beter zuinig op zijn als je ziet wat die dingen kosten. En die van ons loopt trouwens 20 op de weg.
me
Ehb je geen oprijwagen of oude as ? .. zo oprijwagen kost niet veel om te maken .. en jullie hebben altijd wel een trekker staan .. landini bijv .. idd is de 336 heel mooi ! .. zo een zou mij super passen .. maar miss net iets te zwaar .. en moet je net tegen aan lopen ..3036 is te groot en 2026 beurt te weinig ...
MaartenMandemaker
Jazeker wel, we hebben zelf een oprijwagen gemaakt, van 2 * 6 meter. maar voor kleinere afstanden rijden we gewoon met de shovel over de weg.
me
Oke ik denk als wij zoiets hebben dat er klein oprijwagentje komt heb meestal wel de inter vrij staan .. en al is het niet zo lang pak ik hem der wel effe bij ofzo .. ik moet eerst zien dat we zo ding hebben staan voordat ik teveel zeg 😃 .. daarna zien we wel verdr .. heb zelf liever frontlader maarja ik beslis niet en broer heeft ook nog grote invloed..
john633
Ik, TurnMeLoose en international533 hebben dit object verplaatst van Tractoren Onbekend Shovel naar Grondverzetters Schaffer 4042 (Poseren)

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Schaffer 4042 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!