Foto van een Bergmann Schuttle, bezig met gras inkuilen. De combiwagen van Bergmann,hier de loonwerker heeft zo'n wagen maar verder zie je ze weinig! http://www.bergmann-goldenstedt.de/front_content.p

Bergmann Shuttle

valtradriver
Foto van een Bergmann Schuttle, bezig met gras inkuilen. De combiwagen van Bergmann,hier de loonwerker heeft zo'n wagen maar verder zie je ze weinig!
bergmann-goldenstedt.de/front_content.php/…

P.s. Er is zelfs nog geen Bergmann rubriek op TF !

Reacties

huub
Trekker en werktuig heeft al eens een bergmann getest, waren toen wel positief volgens mij..
HOOIJMAN
Lijkt op een strautmann
NewHollandErik
'hier de loonwerker heeft zo'n wagen'

Wie dan? Geresteijn? Die heeft toch grotere?
huub
Ik, huub en casexlpowerr hebben dit object verplaatst van Machines Opraapwagen taarup (Gras inkuilen) naar Machines Bergmann Shuttle (Gras inkuilen)
valtradriver
Ja klopt,is maar iets groter,dacht een 720 of zo!
huub
Heb ff de T&W opgezocht, (nr 224) met deze wagen kan extreem snel geladen worden, bij een DS percentage van 45% haalden ze 170 ton product per uur..dat 76.5 ton DS en dat is dan weer +/- 25 hectare..
fendtfann
Geresteijn heeft Bergmann Shuttle 820K

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Bergmann Shuttle ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!