Foto van een Eicher Wotan 6-cil, bezig met poseren.op opendeurdag landbouwschool roeselare. Foto is geplaatst door Fendttrisixfan op 16-06-2009 om 20:05:32, met 9 reacties.

Eicher Motor

Fendttrisixfan
Foto van een Eicher Wotan 6-cil, bezig met poseren.op opendeurdag landbouwschool roeselare

Reacties

geert-deutz
6 turbo's op een rijtje :lol:

mooi zo die ventilators!
en met luftbremse
fendtinterfan
Dit zijn gewoon de beste lucht gekoelde motoren ter wereld! allemaal aparte koeling, dat is bij een deutz wel anders!
deutz-fahr-power
@ fendtinterfan : al ooit te klagen gehad mss van een luchtgekoelde deutz motor ? een deutz motor zal nooit of te nimmer oververhit geraken ! tenzij je ventilatorriem natuurlijk afschiet..
FENDTfarmer
Haha echt wel. tenzij je regelmatig de kap eraf haalt en de koelribben schoonspuit. meestal zitten die helemaal dicht met stof en olie/vetprut
me
Die van ons liep ook warm .. luchtfilter zweet zat er nooit opt blok maar ook nadat die met warm water gereinigd had en met kappen eraf aant cultivatoren was ging die nog steeds in of tegen het rooie als we niet oplette!
bert8210
@deutz-fahr-power

toch wel hoor, het is altijd de verste cilinder van de ventilator die te warm krijgt, ze zijn er teer aan
fiat 666
Je hebt gelijk bert ,deutz is daar van zeer fragiel ,eigenlijk kutmerk daar van swege !
SJB533
Ik, SJB533 en marcoMFFAN hebben dit object verplaatst van Tractoren Eicher Wotan 6-cil (Poseren) naar Tractoren Eicher Motor (Poseren)

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Eicher Motor ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!