Foto van een New Holland 8560, bezig met gras maaien. met ons bedrijf op de achtergrond. Foto is geplaatst door jefke op 30-06-2009 om 11:15:24, met 5 reacties.

New Holland 8560

jefke
Foto van een New Holland 8560, bezig met gras maaien. met ons bedrijf op de achtergrond

Reacties

CaseCS130
Kriebelt het niet om het zelf te gaan doen Jefke? Maaien is voor velen toch 1 van de mooiste klusjes, en de Steyr kan wel een dikke maaier van 4 mtr achter.
dirkisboertje
Ja daar kan een maaier van 4 meter achter ja, maar wie zegt dat ze daar het geld voor hebben en/of dat allemaal wel uit kan?
jefke
Tja alles kost geld, en dat is iets wat elke boer vandaag de dag wel hard nodig heeft... 😞 wij deden vroeger alles met een pz van 2.10, we hebben wel een maaier willen kopen maar dat koste teveel omdat we al een hooimachiene/voedebak/mestofstrooier/2 hectaar grond hadden gekocht. en nu laten we maaien voor 115euro/uur die doet tussen de 7 en de 8 hectaar af op een uur
CaseCS130
Dat is ook wel een scherp tarief per ha inderdaad. Als ik alles reken kost het maaien bij ons ook al snel 15 euro p/ha. en een capaciteit van 5ha/uur. Dan heb ik niets voor arbeid gerekend.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de New Holland 8560 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!