Een Dutra 1000. verder nog niks bekend over dit beest. Foto is geplaatst door hanomagfarm op 30-11-2006 om 13:24:14, met 13 reacties.

Dutra 1000

hanomagfarm
Een Dutra 1000. verder nog niks bekend over dit beest

Reacties

hanomagfarm
Ik stel voor om de foto te verplaatsen van Foto Dutra D4K naar Dutra 1000
ljdekker
Lijkt wa iets op een ford county
RobDeutz104
Apart en indrukwekkend
hanomagfarm
Echt een appart ding, ik kon ze eerst ook totaal niet
paul
Foto is verplaatst van Foto Dutra D4K naar Dutra - 1000, de titel van dit onderwerp is dus ook gewijzigd.
JD-FAN
Lekker log dat apparaat o nie
hanomagfarm
Dat dacht ik wel!
snieder
Hoeveel pk heeft zo'n ding, heeft ook wel wat weg van een eicher
jefke
Zalige trekker
hanomagfarm
Eicher, kom i'j daarbij?
steyr540power
Alleen de kleur iets
Renze
Dit is een Hongaarse Dutra, met een door Csepel in licentie gebouwde Steyr 615 motor. Ze doen origineel zo'n 90 pk maar in Hongarije is het een kulttrekker, ze voeren ze op naar het dubbele (de motor is iets van 8 liter)

De snuit van deze, is van een Raba-Steiger, de opvolger van deze trekker. Raba had zelf zware assen, maar geen trekker: Ze hebben de licentie van Steiger gekocht, maar toen ze contact hadden bleek dat Steiger wel interesse voor de zware Raba assen had: Raba bouwt al lang geen Steigers meer, maar sinds 1974 staan de Steigers op Hongaarse Raba assen. Ook de Claas Xerion, Vredo trac en JD 9000 serie rupstrekkers hebben een Raba as.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Dutra 1000 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!