Tas wel vaak te nat van t zomer. slecht jaar voor tarwe en stro. Foto is geplaatst door Newhollandpower op 02-12-2006 om 11:51:27, met 9 reacties.

Case International Maxxum 5000-serie

Newhollandpower
Tas wel vaak te nat van t zomer. slecht jaar voor tarwe en stro

Reacties

me
Ik kan het merken stro is niet altijd even kwaliteit als het hoort te zijn .. vuil of iets nat .. en de prijzen ervan zijn hoog .. maarja .. dat hoort erbij .. echt woest maxxum !
wiegehts
Ja dat was het net droog tot july en augustus nat...
Newhollandpower
Ja en dan krijg je een gedeelte van de tarwe binnen met schot waar je niet veel meer mee kan. stro hastike grouw. maar als dat droog is kan je het nog wel goed kwijt
mcfjohan
Mooie maxxum
Newhollandpower
Ah ik vind de andere maxxum van ons mooier. die kap is gewoon een spiegel
Denhollander
Beste wagen er achter wij hadden afgelopen jaar het stro van juli nog dat was mooi droog spul
Newhollandpower
Ja en goudgeel he. dat is mooi spul maar zit nu op dit moment meer handel in het grouwe stro
SJB533
Ik heb dit object verplaatst van Tractoren Case Maxxum naar Tractoren Case International Maxxum 5000-serie (Balen halen)

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case International Maxxum 5000-serie ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!