Foto van een Krone big X 500, bezig met maaidorsen.. Foto is geplaatst door benninkie op 06-07-2009 om 22:42:20, met 14 reacties.

Krone Big X 500

benninkie
Foto van een Krone big X 500, bezig met maaidorsen.

Reacties

trekker-sjonnie
Mooi spul
trekker-sjonnie
Waar is dit ergers
japieoo
In Echten (DR)
Fendt916
Machtig mooi werk!
Mengeledriver
In gras-stand zo de maisbek eraan? Of moet je dan ook wat ombouwen aan de invoer/kooi? Anders wel makkelijk ja. Wij hebben het 1 keer gedaan: maaien zonder kneuzer, voorzichtig harken en dan met de grasbek oppakken.
fendt-412
Wij hebben ook wel eens erwten laten hakselen, dit valt nog wel te harken, maar de erwten zullen eruit vallen, hebben we het laten zwadmaaien, transportbanden zaten erop en toen hakselen. Was wel een duur grapje, laten maaien/hakselen terwijl je zelf het materiaal eigenlijk hebt, je hebt daarna nog wel 1/2 snedes gras als je dat erbij doorzaait. Topvoer was het.
Fendt916
Wij gaan het ook doen alst droog wordt kemperbek eraan met apparte tandjes aan de bek anders gaat die het voor zich uit drukken gras messen erin laten de rest opvullen met maismessen korrelkneuzer erin en hakselen
Niek1988
Stond die foto niet op trekkerweb?
fendt-412
Geen optie om er een combinebek voor te knuppen? lijkt me dat claas hetzelfde aankoppelmechanisme gebruikt bij de bekken.
Mengeledriver
Bij JD kan dat ja, bij ons wel makkelijk, MAAR, wij hebben onze JD combine verkocht... Kan helaas niet doorgaan.... Anders was dat de makkelijkste optie, lichte bek speciaal voor dit werk. Alleen moet hij op een kar voor transport over de weg.
benninkie
Hey febdt 916 waarom doe je aparte tandjes in de kemper bek?
Fendt916
Anders gaat die het voor zich uit stuwen
benninkie
O tja dat kan hadden wij geen last van met de krone maisbek

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Krone Big X 500 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!