Foto van een Deutz D8006,tractorpulling super-standaard.. Foto is geplaatst door deutz 13006 op 16-07-2009 om 14:34:24, met 9 reacties.

Deutz D8006

deutz 13006
Foto van een Deutz D8006,tractorpulling super-standaard.

Reacties

menke
Hmm ik denk dat je hier probelemen mee krijgt. Omdat je geen ntto gekeurde rolkooi hebt. In die zien je houd je niet aan de regels van ntto. Of hebben jullie in de buurt andere regels ?? verder schiere trekker hoor. Welke klasse??
deutz 13006
Dat is waar maar ik doe niet met ntto mee maar met de wedstrijden hier in de buurt, en daar is de regelgeving wat makkelijker. De trekker is klaargemaakt voor de 3,5 ton super-standaard.
Inter724
Ja bij andere organisaties word de kooi afgekeurd denk ik!
menke
Nou ja er ligt een adertje onder het gras. Je bent niet verplicht een rolkooi te hebben als je onder de 2700omw/min regel blijft. Alleen als ze je controleren en je maakt meer toeren ben je het haasje.
deutz 13006
'k heb de trekker inderdaad afgesteld op 2700omw/min en heb gister 96 meter getrokken in Klarenbeek en de tweede prijs behaald.
sjonnies
Ik heb de trekker ook gezien
heb je die fiat gezien die tok hem op de bult achter de baan 😄 😄 😄 😄 😄
deutz 13006
Ja dat klopt, er moet nog wel gesleuteld worden aan de brandstofpomp en een wat grotere turbo om in een hogere versnelling te trekken en wat meer snelhijd te krijgen.
tvaltmet
Supersport is kooi altijd verplicht... sport TOT 2700 omw. niet. Maar je ziet het bij de slep wel vaker dat het door de vingers gezien wordt hoor... 😄

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz D8006 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!