John Deere 595 D. Foto is geplaatst door Robert op 05-08-2009 om 22:31:16, met 16 reacties.

John Deere Graafmachine

Robert
John Deere 595 D

Reacties

Hans fendt 936
Zie je niet vaak
maartendankers
In Amerika/Canada zie je die erg veel. daar zie je amper volvo
Robert
Dit is idd in Canada. je ziet hier heel veel John Deere kranen. volvo loaders zie je hier wel veel. maar de kranen bijna niet. de John Deere kranen hebben veel onderdelen van Liebher. maar zit wel een JD motor in
maartendankers
Aah oke, ja toen ik vorig jaar in Canada op vakantie was heb ik niet veel volvo gezien, vooral JD, Cat en Case ook wel
Robert
Cat en case zie je hier idd ook nog wel aardig wat
maartendankers
Waar zit jij eigelijk ergens? want je zit toch in alberta?
Robert
Ja klopt in ponoka
Tom VB
Dit is een Hitachi, JD vermarktt de Hitachi machines in noord amerika. Bouw zelf geen kranen meer, misschien later weer es.
GROENEDEERE
@tom vb deze type is nog van voor dat JD hitachi kranen ging verhandelen.
Tom VB
EX100WD bijvoorbeeld. kijk maar eens, is echt een Hitachi hoor.
RobinBos
Is het niet zo dat hitachi construction een onderdeel is van deere & companie, en dat ze in de vs de (in weze deere) machines onder eigen naam verkopen, en daarbuiten onder onder productnaam hitachi?
Tom VB
Nee Robin, daar is Hitachi dan toch net iets te groot voor. Ze hebben een overeenkomst dat Deere geen kranen buiten noord amerika verkoopt, en Hitachi geen kranen binnen Noordamerika. Bosbouwmachines van Hitachi zijn van Deere volgens mij. Zie de websites hiervoor. Ik weet dat Deere ondertussen wel bezig is om in een ander werelddeel een complete lijn op te zetten... dit is natuurlijk niet zomaar klaar en zal nog wel even duren.
maartendankers
Tom PB tje
RobinBos
Hmm ja ik denk dat je gelijk hebt. als ik naar www.hitachiconstruction.com ga, kom ik automatisch op een noord americaanse site terecht, die verdomd veel weg heeft van de site van deere, maar als ik dan op wereldwijdt kijk ziet het er opeens anders uit 😛
ik moet verder kiekn dan mn neus lang is 😛
Tom VB
Klopt helemaal Robin, websites vertonen heel veel overeenkomsten, dat komt door de samenwerking in NoorAmerika. Kijk idd maar eens heel goed verder... dan zie je nog wel meer dingen.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere Graafmachine ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!