Foto van een Mc-Cormick B450, bezig met trekkertrekken.Op oldtimer feest in dorp. Foto is geplaatst door Fendttrisixfan op 15-08-2009 om 21:24:32, met 11 reacties.

Farmall Super BMD

Fendttrisixfan
Foto van een Mc-Cormick B450, bezig met trekkertrekken.Op oldtimer feest in dorp

Reacties

caseih212
Daar zit een verkeerde sticker op de motorkap > het kan alleen een Farmall H of M zijn en geen B-450.
Fendttrisixfan
En weet je ook precies welke
kan ik dan verplaatsen
1046
Denk een h
caseih212
Nee sorry, het is geen H of M. Heb even in de boeken gesnuffeld, maar hoogstwaarschijnlijk een Farmall BMD (dieselmotor). Als ik een foto van de andere kant van de trekker heb kun je het zo zien (aan de brandstofpomp).
1046
Kan ook nog een super bmd zijn
caseih212
Kan ook ja, iets in die richting
1046
Zet em dan maar bij farmall super bmd
1046
Ik, 1046 en trekker-sjonnie hebben dit object verplaatst van Tractoren Mc-Cormick B450 (Trekkertrekken) naar Tractoren Farmall Super BMD (Trekkertrekken)
farmall kees
Of het een bmd is of een super is alleen via de brandstofpomp te zien deze heeft meer vermogen
Bart_Staessen
Beste, heel toevallig kwam ik op deze pagina terecht. Ik merk dat er enige verwarring is betreffende het type van deze trekker. Als eigenaar denk ik dat uitsluitsel kan bieden. Met zekerheid zit er geen verkeerde sticker op de motorkap en het is heel zeker een Farmall B-450, bouwjaar 1963.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Farmall Super BMD ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!