Foto van een Kuhn triple trommelmaaier, bezig met gras maaien.. Foto is geplaatst door wittegeit op 18-08-2009 om 22:48:41, met 17 reacties.

Kuhn PZ 900

22 foto's van @wittegeit

wittegeit
Foto van een Kuhn triple trommelmaaier, bezig met gras maaien.

Reacties

MFBOERUHHH
Mooie foto!
fiat1000DTsuper
Nice 😃
massey8690
Suuper mooi zo!, hoeveel pk staat daar nu tussen?, 110?
sebas deutz150
Pz !
massey8690
Vicon!, super kwaliteit!
MFBOERUHHH
Doe mij ma een krone 😄
interpowerrr
Als je maait voor de kuil moet je wel kneuzen!
massey8690
Dat weet ik zo zeer nog niet, direct schudden kan toch cker ook??
MFBOERUHHH
Interpowerrr dat slaat nergens op heeft alleen maar te maken met de snelheid van het drogen van het gras. voordeel hiervan is dat de ondergrond ook nog even kan drogen.
gerben 2
Dat gaat mooi snel
ford8630power
Van internet gehaald?
willem en mf
Mooie mf
interpowerrr
Kwaliteit van een kuil met gras dat gekneusd is is beter dan gras dat niet gekneusd is! het gras moet tussen de 20 en 40 uur in de kuil zitten, dan heb je de minste verliezen.
eddie
Ik ben het met massey8690 die maaiers van vicon is super spul
massey8690
Goed spul jah, is er ook niet een versie waarmee hij ook breed kan afleggen met soort plaatjes op de trommel ofzow?, heb ik volgens mij eerder gezien.
Valtrapowerr
Ik, Valtrapowerr en case-valtrapower hebben dit object verplaatst van Machines Kuhn Frontmaaier (Gras maaien) naar Machines Kuhn PZ 900 (Gras maaien)

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Kuhn PZ 900 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!