Case Onbekend aan het ploegen. Foto is geplaatst door nielsh op 24-08-2009 om 18:19:27, met 15 reacties.

Case International 844 XL N

nielsh
Case Onbekend aan het ploegen

Reacties

cih1056xl
844 ofzo? apart neusie
nielsh
Ja ik weet niet wat het is stond ook niets op de motorkap
nht8040
Nog nooit gezien dat model beetje apart
844xln, hij is orgineel zo 😉
pieto84
Klopt, een 844XL plus, met een xl n lage cabine. De N staat voor niedrig. Je kon ze toen ook met een schuine neus krijgen, voor beter zicht op de fronthef. Bij deze hebben ze alle mogelijke opties die de trekker lelijk maken genomen
Maris
Ik, tractorquintentje en claaskeal hebben dit object verplaatst van Tractoren Case Onbekend (Ploegen / Eggen) naar Tractoren Case 844 XL (Ploegen / Eggen)
SJB533
@pieto84

Is geen Plus, maar een gewone. Ik durf er aan te twijfelen of er ?berhaupt een 844 XLN Plus Freisicht is... XLN is er weinig, XLN Plus weet ik niet, XL Plus Freisicht is er ook niet veel. Dit zelfs, is de eerste XLN Freisicht die ik zie 😄 En dig zou ook rustig de enige kunnen zijn...
SJB533
Ik, SJB533 en deerecase hebben dit object verplaatst van Tractoren Case 844 XL (Ploegen / Eggen) naar Tractoren Case International 844 XL N (Ploegen / Eggen)
pieto84
@SJB533
Als ik er nu zo naar kijk ben ik het helemaal met je eens!
SJB533
@pieto84

Zit m steeds beter te bekijken, vermoed dat de Freisicht nog verder is aangepast dan ik dacht. Weet je dat?

Kap is voor de ruit lager,
Koelrooster in t trapezium onder de sticker.
Koelrooster achteraan de motorkap

Standaard heeft hij 4wd, fh/fptofpto en een korter pijpje op de demper (icm XLN)
pieto84
Die koelroosters was ik ook al mee aan het kijken.. Zou dat te maken kunnen hebben met de frontaftakas? Of zou het een 856 kunnen zijn met turbo die extra koeling nodig heeft?
+1
SJB533
@pieto84

856XL was er niet als Freisicht. Ik denk toch aan wat huisvlijt, vanwege de vrijzichtkap. Of gewoon t oude type. Denk dat de reden 844XL/845XL ook simpel is: de turbo zou je dan moeten verplaatsen 😉

Heb trouwens al eens gehoord, dat dit een fabrieksoptie was, maar wel dealermontage. Ik kan en durf het niet te bevestigen of te verwerpen.
+1
pieto84
Maar toch.. Die andere hebben een recht schuin stuk.. Hier zit nog een knik in.. Zou evt wel een turbo onder passen..
+2
wotan2
Ik heb ergens op een duits forum (weet niet meer waar) ooit gelezen dat deze 856 zelf omgebouwd is naar freisicht omdat de eigenaar perse een 856 met freisicht wilde, maar deze niet leverbaar was.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case International 844 XL N ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!