Foto van een Vredo VT 1806, bezig met bouwland bemesten,ralph in actie!. Foto is geplaatst door fendt936vario op 29-08-2009 om 15:40:46, met 11 reacties.

Vredo VT 1806

fendt936vario
Foto van een Vredo VT 1806, bezig met bouwland bemesten,ralph in actie!

Reacties

kalverboer
He deze is van loonbedrijf klaver
fendt936vario
Nee,nu niet meer,hij is nu van loonbedrijf de west!!kijk maar naar de linker kant!hij is overgenomen toen klaver met het agrarische gedeelte stopte!
kalverboer
Oh ok he doe de groete aan ralph van ons hiero
hij ken t mij en me broer wel
ralphhonda
Groeten Terug Sam! 😛 Mooie foto Ronald!
kalverboer
Hahahahah hoe wist je da ik da was:P
kalverboer
Maare is da jou machiene geworde?
ralphhonda
Haha wie kan het anders zijn?! 😛 Jaa samen met nog een collega stuur k zo nu en dan in de rondte met dat ding...

Hoe is et in Canada?
kalverboer
Weet ik hett
ja gaaf ik zal nog wa trekkertrek foto's er op zette toen ik mee trok met de trekkertrek hiero in de b uurt voor de rest is alles top we gaan met 10 dage maaie voor de 4de snee
en bij jou?
fendt936vario
Haha,ik hoef niks meer te zeggen hierzo!!;)dankje ralph!ik neem morgen die pop voor je mee!!heb wel weer zin om weer te werken!!heb wel lang genoeg thuis gezeten!:P
fendt815
Mooie foto

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Vredo VT 1806 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!