Foto van een Renault 89, Nestje gevonden toen we de trekker wouden starten :P. Foto is geplaatst door maartendankers op 01-09-2009 om 14:52:51, met 8 reacties.

Renault Humor

maartendankers
Foto van een Renault 89, Nestje gevonden toen we de trekker wouden starten 😛

Reacties

maartendankers
Verplaatsen naar Renault Humor???
huub
Mooi op tijd..kan 't begin zijn van een afgebrande trekker..
maartendankers
Zat er al wel een lange tijd. toch knap hoe die er is gekomen 😛
fendt-412
Hadden ook een nestje in de opraapwagen, onder de kap bij de invoer. Kuikens waren later wel dood, maar de moeder zat onder het kuilen de hele tijd te wachten totdat we terug waren op de sleufsilowand 😛 Zo is bij een kameraad de trekker een x bijna in de hens gevlogen onder het mixen, hebben het ook wel een paar x gehad bij het kleinste trekkertje, maar die is vaak weer uit als hij net warm is.
frankie11
Ik, maartendankers en HollandNew hebben dit object verplaatst van Tractoren Renault 89 (Poseren) naar Tractoren Renault Humor (Poseren)
Mengeledriver
MWM power!
de landini
Dat hadden we ook tussen de cabine van de manitou verreiker zitten

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Renault Humor ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!