zo strak en orgineel zie je niet vaak. Foto is geplaatst door INTERSPLINTER op 18-09-2009 om 21:02:39, met 28 reacties.

International 633

INTERSPLINTER
Zo strak en orgineel zie je niet vaak

Reacties

tractorquintentje
Hej da's een zeldzaam ding!
INTERSPLINTER
Ja foto keer gevonden op et net duitsland.een plaatje
boer
Op me werk haddne we poos geleden ook ene 633 met 4wd en voorlaaier
INTERSPLINTER
Ben der met een bezig.moet zoon beetje nieuw worden.staat op deze site.international 633 foto.niet zo veel tijd maar komt goed.
CoenNijenhuis
Ik, CoenNijenhuis en john633 hebben dit object verplaatst van Tractoren Case International 633 naar Tractoren International 633 (Poseren)
fiatjuh
Effe spuiten en hij is als nieuw zo te zien,ist waard
warmerbros
Wat moet zo'n 4wd 633 opbrengen denk in de handel?
CoenNijenhuis
Ligt een beetje aan de staat maar ze staan er vanaf ongeveer 7500 excl.
RobDeutz104
Mooie ZF vooras eronder!
warmerbros
Die bij ons staat gaat waarschijnlijk ook weg.
het zijn vreselijk sterke trekkers nog,want we gebruikte hem wel eens om de rolkas te verrollen en hij had er geen moeite mee waar een ander hem liet staan.
fiatfan
7500 in duisland wel, maar hier gaat het toch maar tot 4000-4500. en 2wd koop je zat voor 2500, en deze verdubbelen niet in prijs. Mark de bresser heeft er vaak staan, ook met superkruip, maar dan zitten ze zo rond de 4000. niet zo strak als deze..
warmerbros
We kunnen hem beter op autoscout de zetten zeker,misschien wel een optie.ik vind in nederland de oudere mf trekkers soms best goedkoop vergelijken met duitsland en frankrijk.
vroeger was het andersom.
INTERSPLINTER
Goed gedaan coen moest i ook eigelijk staan .in duitsland schrik niet vragen ze voor deze.strakke jongen.zomaar.12.13 deuzend euro voor.dat is nit gelogen.
international533
Zo eentje helemaal strak en goed en compleet, is zo een 7 a 8000 waard. In Dld staan ze ja te koop voor 10 12, 14000.
warmerbros
Dus we kunnen hem beter naar duitsland knallen,das kann natuurlich auch
fiatfan
Heb je toch goed gereden, want deze kostte nieuw ongeveer 40000 gulden= 18000 euro!
warmerbros
Voor de euro hadden wij ook alle schuren vol moeten rijden met mf 135 trekkers dan hadden we met de komst van de euro de winst kunnen verdubbelen ze kosten nu hetzelfde maar dan in euro's.
fiatjuh
Dat is altijd acheraf: hadden,maar daar heb je nu,niets aan
warmerbros
Ja nu durf ik het niet meer aan,maar voor de euro kon je er zat kopen voor 2000 tot 3000 gulden maar in euro's koop je er geen eentje voor deze prijs omgerekend
fiatjuh
Ja wat betreft hebben ze de prijzen van de trekkers ook hendig verdubbelt met die euro,net als in de winkels.
warmerbros
Behalve met onze producten op de veiling of valt het bij jou nog wel mee?
zit jij ook in leilindes of puur inde groente?
fiatjuh
In de winter werk ik bij mijn zwager in de kas,Alstroemeria. En in de zomer werk ik thuis in de groente (van april tot half oktober),en na werktijd bij m`n zwager ook thuis. De bloemenprijzen zijn de laatste tijd ook nie om naar huis te schrijven. De groente was vorig jaar ook wel iets minder dan de jaren ervoor,maar ja die jaren ervoor waren ook wel heel best. Wij veilen de groente bij Veiling Zaltbommel,nog een kleine zelfstandige veiling,wat goed bevalt,hopen dat dat nog lang zo mag blijven,want ik werk graag thuis in de groente. Wij hebben dan verschillende (15 soorten) groenten op ongeveer 1 ha en 1500m2 kas. Kunnen we mooi al het werk zelf aan en goed overzien. Vorig jaar konden wij bv merken dat de horeca ook terugliep,vanwege mindere prijzen,voor de lollo rossa,lollo bionda en eikebladsla (slasoorten) Dit jaar zijn we daar weer op andere niewere rassen over gegaan (nog roder,of blonder))
warmerbros
Dus jij denkt hetzelfde over schaalvergroting als ik,ik zeg altijd dat de kleine straks makkelijker overleven dan de grote,je ben veel flexibeler en kan zo omschakelen,ik merk ook wel dat je meer moet weg brengen voor minder maar je moet altijd blijven zoeken naar aparte dingen.
wees maar blij dat bij jullie de groente veiling er nog is ,hier in katwijk was er eentje en die is overgenomen door de greenery
nou dan ben je klaar er zijn hier nog een paar grote peenkwekers en verder niets meer,ik denk de doodsteek voor alle groentetelers hier.
fiatjuh
Voorheen toen we nog in Vleuten woonden,hadden we de Veiling in Utrecht. Maar is toen tegen onze zin greenery geworden en daar ging het geld waar mijn opa,vader en andere tuinders de veiling mee hadden opgebouwd. Veiling Utrecht was ook nog een veiling met veel eigen vermogen,het is in rook op gegaan bij de greenery. Nu veilen we inmiddels al weer 11 jaar in Zaltbommel. Nu ist piepen door degenen die toen voor de greenery stemden. Ze worden nu tegenelkaar uit gespeelt ,nu ze het allemaal weer zelf proberen te verkopen. Het is voor jullie (bloemen) dan ook te hopen dat de bloemenveiling dan ook nog heel lang mag blijven. Een veiling blijft de eerlijkste en transparanste handel die er is
warmerbros
We zitten op de zelfde lijn kwa denken want ik heb dit meerdere keren tegen bloemenrijders gezegd en 2jaar geleden zeiden ze de veiling zal altijd blijven bestaan en nu zie je ze terugkrabbelen er wordt steeds meer via bemiddeling gedaan,supermarkten willen veel voor weinig,wij doen daar niet aan mee.
wij zitten op aalsmeer,maar die is eigenlijk ook opgegaan in flora holland,ik was tegen maar ik ben een kleine speler,ik denk zelf dat aalsmeer verdwijnt met een paar jaar,het kalft al af daar,en ik denk ook dat we straks naar rijnsburg moeten maar dat is niet zo'n ramp want dat is dichter bij,maar ik ben tegen die schaalvergroting om kosten terug te dringen,ik merk er niks van we moeten ieder jaar meer betalen aan de veilng,maar ondanks alles vind ik het nog steeds leuk hoor.
same-explorer100
Zoon een han wij ok
maar we hebben hem geruild tegen un maxxum125
glimlachdriver
@same-explorer100 jammer joh. ie zult maar uit vriezenveen komme. muj nie wiln

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 633 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!