Foto van een Vicon CMP 3001, bezig met poseren.Zoo makkelijk 3punts bokje aan de voorlader :D. Foto is geplaatst door massey8690 op 03-10-2009 om 13:19:15, met 19 reacties.

Vicon CMP 3001

248 foto's van @massey8690

massey8690
Foto van een Vicon CMP 3001, bezig met poseren.
Zoo makkelijk 3punts bokje aan de voorlader 😃

Reacties

massey8690
Efftjes dik in de olie 😛
fendtjuh
Kiek ideaal zo man 😄

Zelf gemaakt ding neem ik aan? Hoe heb je dat gemaakt dat de hefarmen zegmaar wat naar links en naar rechts kunnen? Om te verstellen zegmaar voor een machine die de aankoppelinsdingen wat dichter bij elkaar heeft 😉
massey8690
Jah, zelf gefabriceert, wel over nagedacht, heeft een boel te lijden, zal zo wel keertje foto van maken, bokje kunnen we ook gebruiken als jip/hijsarm.
bas930
Werkt wel mooi neem ik aan,, kan je machines ok snel verzetten,,
massey8690
Nou, snel werkt hij niet, zitten geen vanghaken aan (was te duur 😞 ) kan wel zo een beetje alles aan en is vooral makkelijk met schoonspuiten van machines!

hier een (iet wat onduidelijke) foto;

tractorfan.nl/picture/281726/
fendtjuh
Ah, daar wordt het me al aardig duidelijk! Die soort hefarmpjes met gaten kun je naar elkaar toe schuiven in die balk? Ziet er opzich prima uit 😄
massey8690
Jah pciess, het deel waar de "topstang" aan zit, daar kun je ook een hijsarm in doen, dubbel functioneel, hoofdframe van hoekijzer 70x200 mm en aantal stukken koker die 3x over elkaar passen, had hem alleen niet berekend op drukkrachten, hadden er een schuifbladje in hangen, toen is de bovenste balk btje krom tegen het voorladerframe gaan zitten, toen de voorste schuine trekstrip ingekort en aan elkaar gelast en het is weer woest sterk!
massey8690
Heb hem samen met m'n broer "ontworpen" , gaat nogal wat tijd en denkwerk in zitten voor je het in 1 keer goed sterk krijgt!
maartendankers
Goed werk heeft tijd nodig 😃
gertt
Wat is daar de bedoeling van?
klompenman
Lukt tog ook wel zonder dat bokje?
fendt-412
Kan je hem makkelijk schoonspuiten van onderen, hang hier de maaiers ook altijd in de shovel, anders kan je hem voor geen meter van onderen schoonspuiten.
fendtjuh
Gelukkig hebben wij alleen achtermaaier dus gewoon maaier opklappen 😃

Oke, tja, gaat wel wat tijd in zitten idd, maarja, nu heb je hem alst goed is ook voor heel lang, en is heel handig 😄
massey8690
Gwoon verrekte makkelijk, als er bulten grond vlak geschoven moeten worden doe ik er een schuifblad in, en voor onderhoud van machines is ook erg handig, kan er ook een hijsarm in doen dubbel functioneel.
door hem zo aan te koppelen kan ik ook nog de hydrauliek aansluiten wat niet lukt als je hem in hijsbanden hangt!
NH-Ford
Mag ik trekker in herfstvakantie ff lenen?
kan frontmaaier ook mooi in 😛
massey8690
Haha, krijgt alleen het korte topstangetje van het bokje kom je een heel ein met je fronthefje 😃 , nog niet bezig met schoon maken dan?, heb schudder maaier en kunstmeststrooier gister naar de 2de lokatie gbracht, staat weer mooi vol aan de kruumteweg 😛
NH-Ford
Jah gistermorgen tank+bemester en cultie schoon gespoten.
Die morgen winterklaar machen, en dan langzamerhand hooibouw, eind van week miss.
CoenNijenhuis
Ik, CoenNijenhuis en radium45 hebben dit object verplaatst van Miniaturen Vicon DMP 3001 (Poseren) naar Machines Vicon CMP 3001 (Poseren)

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Vicon CMP 3001 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!