Foto van een Vredo VT 2716 HS, bezig met bermen maaien. Dit is aan de weg N 332 Lochem - Raalte.. Foto is geplaatst door obelix op 28-10-2009 om 20:10:36, met 8 reacties.

Vredo VT 2716

obelix
Foto van een Vredo VT 2716 HS, bezig met bermen maaien. Dit is aan de weg N 332 Lochem - Raalte.

Reacties

deerefan
Zeer mooie vredo dit is zuurmond uut beesd heeft heel veel van die maaizuigers
Hendriks
Mooi ding, vraag me af of een trekker niet veel goedkoper is?
ome joop
Misschien is een trekker wel goedkoper ma deze mensen maaien zoveel en hebben da gewoon goed in orde, een trekker met mest tank is ook goedkoper dan een zelfrijder ma het is ook net niks. Dit zijn trouwens ook HS uitvoeringen met kenteken om op de snelweg te mogen rijden.
Hendriks
Ja oke klopt 😉 heb niet zoveel verstand van dat soort maaicombinatie's. Dus hiermee maaien ze ook langs een snelweg? lopen deze 80 dan?
ome joop
Als ik goed heb lopen ze dik 70 en dat is genoeg
Mengeledriver
Via Duitsland kan Vredo er idd een kenteken bij krijgen. Langs sommige wegen is het verplicht dat ook werkverkeer een kenteken heeft en niet breder is als 2,5 meter dacht ik.
guus hiddink
Denk dat je met deze machine wel veel meer overzicht hebt op de maaiarm als met een trekker

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Vredo VT 2716 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!