Foto van een Lemken Ploeg, bezig beton ploegen. Foto is geplaatst door MichielFendt op 30-10-2009 om 19:29:27, met 9 reacties.

Lemken Ploeg

MichielFendt
Foto van een Lemken Ploeg, bezig beton ploegen

Reacties

gerrit power
Toch maar goed dat ze breek bouten hebben uit gevonden
wiegehts
Toch tamelijk zonde
hobbyboer
Tsja.. of je reed heel hard of je zat een beetje niet zo goed op te letten. ik ben weleens te vroeg gestopt, was de breekbout krom en daardoor stond die schaar iets naar achter, en zie de bout er dan maar eens uit te krijgen in het veld..... gewoon nog een keer tegen de boomstronk knallen zou kunnen maar durfde ik niet. later maar in de werkplaats gedaan.
GROENEDEERE
Als de bout krom is gegaan dan is dat niet goed. een breekbout hoort gelijk te breken en nooit krom te gaan
MichielFendt
Nouja er lag een betonblok daar. er ligt daar nog een fundering van oude gebouwen. we zitten tegen de vliegbasis aan en de Duitsers hebben die stukken vroeg gebruikt in de oorlog.
DESLAGERURRE
Ajjjj daszz een grote .. :?
Siebenga
Oeps!
valtradriver
Oh dacht eerst dat dit de nieuwe Lemken graslandbeluchter was...

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Lemken Ploeg ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!