Foto van een Agria 4900, bezig met poseren, zoals we de nieuwe Tuffie net gekocht hadden. Foto is geplaatst door fiatjuh op 27-12-2009 om 17:02:49, met 6 reacties.

Agria 6000

2.606 foto's van @fiatjuh

fiatjuh
Foto van een Agria 4900, bezig met poseren, zoals we de nieuwe Tuffie net gekocht hadden

Reacties

deerefan
Met zoiets heb ik ook gevreest was een 8pk maar dan wel 2 wielen,ding kreeg je niet stil,terwijl de grond behoorlijk hard was
fiatjuh
Met deze fresen is waardeloos. Als je hiermee op harde grond komt en je laat hem los gaat tie er als een haas vandoor. Daarom hebben wij hier wielen onder gezet en een kar erachter
caseih1056xl
Zijn wel leuke freesjes. maar ik frees liever met wat meer pk's en 4 wielen.
fiatjuh
Wij fresen ook hier niet mee. Hier mee fresen wordt je zelf heel moe van doordat deze geen wielaandrijving heeft. We hebben daar een Grillo 2 wieler voor en de Fiat met Imants 1.60 frees.
warmerbros
Ik, warmerbros en RobDeutz104 hebben dit object verplaatst van Tractoren Agria 4900 (Poseren) naar Tractoren Agria 6000 (Poseren)

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Agria 6000 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!