Foto van een Kubota M128X, bezig met poseren bij de De Vor Wintershow 2009.. Foto is geplaatst door valtradriver op 02-01-2010 om 20:38:44, met 8 reacties.

Kubota M128X

236 foto's van @valtradriver

valtradriver
Foto van een Kubota M128X, bezig met poseren bij de De Vor Wintershow 2009.

Reacties

deerefan
Hier in zevenaar lmb roes heeft in heel nederland de eerst oficieele kubota verkocht!
Loonwerker_Erwin
Wat is het verschil tussen een officiele en niet officiele kubota?
walker1
Volgens mij wordt Kubota al jarenlang in Nederland verkocht, mischien dat lmb Roes voor het eerst een Kubota verkocht heeft, maar het is zeker niet de 1e in Nederland.
walker1
Ik was een jaar of 3 geleden bij een boer vlak bij Utrecht en die had een Kubota die ook al door De Vor geimporteerd was, dus dat verhaal van lmb Roes klopt niet.
walker1
Ik lees het net wel op de site van Roes, maar het zal mischien de 1e Kubota van dat type zijn, anders zijn maar een beetje aan het opscheppen.
john633
Zover ik weet is de vor de plaats voor kubota me zwager zijn kubota tijdje geleden bij abemec staan iets met de versnellingsbak ofzo en bij abemec zeiden ze dat onderdelen bij de vor vandaan komen want dat is importeur
walker1
De Vor is idd importeur van Kubota.
Abemec is eigenlijk een heel groot mechanisatiebedrijf dat voor het gebied waar ze actief zijn ook de import van Fendt regelt. Dat is vooral Brabant. Voor de rest van Nederland is de Vor de Fendt importeur.
Verder is Abemec nog MF dealer en natuurlijk kan je er elk merk laten onderhouden en repareren, dus ook Kubota, tja en de onderdelen moet Abemec dan idd bij de Vor bestellen. 😄

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Kubota M128X ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!