Foto van een Schlüeter Super 1500TVL, bezig met poseren. Foto is geplaatst door Hano-Deutz op 12-01-2010 om 17:58:49, met 9 reacties.

Schlüter Super 1500TVL

Hano-Deutz
Foto van een Schlüeter Super 1500TVL, bezig met poseren

Reacties

F-E-N-D-T-J-E
Is ook weer een mooi plaatje
landinifan
Mooi ding juist spijtig van de achterbanden vind ik 😛
Hano-Deutz
Ja vind ik ook en die chrome uitlaat vind ik ook minder.

Waar is schluterfan nu?speciaal voor hem 😃
Schluterfan
Die trekker heb ik al gezien, maar de naam van de eigenaar ontsnapt mij... Hij heeft ook nog een AS dacht ik. Heb ik eens gezien in Bocholt enkele jaren terug.

Dit is een Super 1500TVL. Bij de serie met deze cabine staat de luchtfilter aan de kant waar de uitlaat staat. Later verhuisde deze naar de andere kant, omdat Schlüter bij de nieuwe serie cabines zijn uitlaat vanaf dan langs de cabine liet, zodat het gezichtsveld veel beter werd, iets waar vele andere merken pas dik 15 jaar later mee kwamen!

Het is een mooie trekker, alleen zonde dat de eigenaar ook het dak in het rode leer heeft gestoken, normaal is dat soort creme/wit achtig zoals bij alle andere Schlüter trekkers.
Hano-Deutz
Het is zeker een mooie trekker maar het is gewoon jammer van die overbodige zaken zoals de uitlaat en de bekleding van de cabine. ze zijn gebouwd zonder 'prul' erop en dat moet zo blijven vind ik.
Schluterfan
Klopt, of als je hem wat meer opties wil geven moet je maar originele stukken gebruiken, zoals ik dat deed 😃, op enkele kleinigheden na dan.
Hano-Deutz
Zo is dat 😛
schluterman
Ja de uitlaat is te dik wij zijn nou een orgisienelen schluter uitlaat aan het na maken kompleet met demper en al

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Schlüter Super 1500TVL ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!