. Foto is geplaatst door Polman 89 op 18-01-2010 om 18:26:57, met 13 reacties.

John Deere 6650

34 foto's van @Polman 89

Polman 89
verwijderd

Reacties

jelmer-mf
SUPER DING DIE OUDE JONHIE
Polman 89
Alleen in de luzerne niks waard. Kon niet harder dan 5 km/h
jelmer-mf
Oww dat is nie zo fijn
Freddie
Die is van Checkley of nie zit in de buurt van Arthur!
Polman 89
Ja bij de familie Rosegaar
Mengeledriver
Polman, zoveel pk's heeft ie ook niet dus dan gaat het niet hard 😃

Verplaatsen naar:
Soort: Zelfrijder
Merk: John Deere
Type: 6650
Bezig met: Gras hakselen
Mengeledriver
Ik, Mengeledriver en staaf hebben dit object verplaatst van Tractoren Case MX 255 (Gras inkuilen) naar Zelfrijders John Deere 6650 (Gras hakselen)
Polman 89
Als je met ruim 300 pk met een normale snede niet harder kunt als 5 km/h, dan loopt die hakselaar ook niet goed. Die hele hakselkooi vind ik niks met al die kleine mesjes.
ANDRE-TREKKERS
Haha mengele hij snapt er niks van, met 300 pk is dat normaal, luzerne hakselts zoiezo anders als gras denk ik?? dus in het gras zou je harder kunnen rijden. als je de 6950 hebt kun je hier wel 10 12 halen denk ik.

als hij het hier niet goed doet heb
jij de afstelling van de kooi gewoon verkeerd,daarom zeg je ook dat het een rotsysteem is!

JOHN DEERE IS DE HAKSELAAR MET DE MEESTE CAPACITEIT!!
Polman 89
Ik zeg een normale snede die zelfs aan de lichte kant is. Als je bij een dikke wiersen niet harder kunt als 5 km/h zeg ik ok. En over de haksel kwaliteit zeg ik niks. Dat was wel goed. Met een 840 met 360 pk kon je makkelijk 12 km/h halen en daar ben je niet de 500 pk nodig van een 6950.
Mengeledriver
Polman: waarom vind je de kleine mesjes niks? Da's juist het beste systeem. Ik denk dat het aan de afstelling ligt van de onderplaat onder de kooi. Zitten 4 gaten in de steun en de plaat zitten 2 gaten in dacht ik. Die moet goed afgesteld zijn, kan in extreme gevallen een kwart van het motorvermogen schelen!
Polman 89
Ik vind de John deere hakselaars in de mais goed, helemaal niks mis mee maar in gras vind ik ze wat minder. Hier in de buurt zie je vooral Claas rijden die vooral in het gras meer capaciteit hebben. Kan zijn dat de hakselaar niet goed afgesteld was maar deze mensen draaien al jaren met deze hakselaar dus ga er van uit dat ze hem goed afgesteld hebben.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 6650 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!