Foto van een Werklust LG 230, bezig met poseren.. Foto is geplaatst door fendt-412 op 20-01-2010 om 18:38:24, met 13 reacties.

Werklust LG 230

684 foto's van @fendt-412

fendt-412
Foto van een Werklust LG 230, bezig met poseren.

Reacties

maartendankers
Onder het mom van schoenmaker blijf bij je leest zeg ik
Niet doen 😛
Koe
Bij JT in de loods?

why not maarten?
Deutz Keroltje
Mooie quad. 80 cc?
maartendankers
Wy wel?? Hij is niet door werklust zelf gemaakt.
Rikk
Ik, Rikk en TurnMeLoose hebben dit object verplaatst van Grondverzetters Werklust onbekend (Poseren) naar Grondverzetters Werklust LG 230 (Poseren)
fendt-412
Juu, vorige week eem kuilhapper en shovel gebracht voor een beurt. Kuilhapper helemaal krom enzo 😛 Binnenbak moet eem een opknapbeurt hebben, nieuwe tanden in de happer. Vandaag even de grondbak gebracht waar ze die oude tanden oplassen, en dat ze ook weer los kunnen op een of andere manier.
Zijn hopelijk tanden die wel heel blijven 😛
fendt-412
Is een turkse machine geloof ik.
Is toch alleen beter voor werklust, kunnen ze veel meer bieden in het grondverzet, die turken verkopen een paar machines meer.
Alleen vraag me af of ze er tussen gaan komen met al die andere merken.
Koe
Nou en Maarten, als de kwaliteit er maar is toch?

Haha, tanden voor op de bult? 😛 is idd te hopen, niet zulke grote als de vorige zeker? 😃

Altijd dure hobby onderhoud
maartendankers
Dat bedoel ik. Als dat turkse merk echt zo goud zou zijn zou je het volgens mij wel meer zien. en had je er ook al wel vaker van gehoord.
Tom VB
Deze turkse fabrikant bouwt alleen voor derden, dus private-labeling zo gezegd.
Bouwden ook voor JD oa.

tanden nodig? ESCO tanden werken perfect.
fendt-412
Zonder dealers in de buurt houd het hele feestje op he. Ook een van de redenen waarom we meer werklust en volvo zien in nederland dan Lungby.

Vorige waren iets te groot ja, knapten als luciferhoutjes, zouden verscheidene in de kuil moeten zitten, nog geen een terug gevonden en de sleufsilo is op 3meter na al leeg 😛
Komen nu oude tanden in van een AP happer Tom.

onderhoud is duur, maar we willen toch alles op een beurt gehad hebben op de 103 na. Olie moet er sowiezo elk jaar nieuw op. Hebben al die soorten toch niet dus dan is wegbrengen net zo snel/duur als 10soorten jerrycans met olie in de werkplaats hebben staan. Zo technisch zijn we hier nou ook weer niet 😃
Die jongens weten niet beter als die shovels, moesten ook nog een paar kleine dingen aan gebeuren, laten het dan wel aan hun over.
Kuilhapper was ook zo krom als een hoepel, binnenbak net zo krom, moest allemaal even gericht worden 😃
jortje100
Bevalt dat nou wat werklust?

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Werklust LG 230 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!