Onze DF 6206 met bkh 14000 kipper, helse combi haha. Foto is geplaatst door gifmenger op 24-01-2010 om 14:19:17, met 9 reacties.

Deutz D6206

gifmenger
Onze DF 6206 met bkh 14000 kipper, helse combi haha

Reacties

sebas deutz150
Ik zeg whiele, hoe deden je dat met kippen en in de bocht?
quivooij
Ik denk dat je het stuur om moet draaien in de bocht, en de kipper omhoog doen door de hydrauliekventielen te bedienen. Hoe anders?
sebas deutz150
Nou benieuwd of dat ding genoeg olie heeft om hem te kiepen en om je de bocht om komt.
jesperb
Miss kan hij wel kippen met een aftakaspomp!! en het is belangrijk voor de bocht remmen en in de bocht het gas erop!!!! vaak buj te bange!!
Todevo
Thats the way i like
gifmenger
Ik zal het verlossende antwoord maar eem geven, de trekker kon de kipwagen helaas niet omhoog krijgen, dus eem slang aan de andere trekker. We hebt de kipper er eerst neergezet met een andere trekker, afgekoppeld en deze ervoor. Met lege kipwagen heb ik er wel mee gereden en dat was al hels.
BEboer
60 pktjes mooi werk 😃
marcoMFFAN
Ik, nico_deutz en Maris hebben dit object verplaatst van Tractoren Deutz-Fahr D 6206 (Poseren) naar Tractoren Deutz D6206 (Poseren)

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz D6206 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!