Foto van een International Harvester 1046, bezig met poseren in de sneeuw. Foto is geplaatst door Cormickman op 31-01-2010 om 10:26:47, met 24 reacties.

International Harvester 1046

Cormickman
Foto van een International Harvester 1046, bezig met poseren in de sneeuw

Reacties

tractorbouwer
Ik vind hem zonder die zijschotten en die spatborden niet mooi.
Markbersselaar
Zo, wat een trekker zeg, super mooi!
pieto84
Dikke 6 pitter, je moet je zijpanelen er wel weer op zetten.
Jarno1h
Sow die inter ziet er aal mooier uit! goed voor mekaar! 😃
johniePOWER
Eej vraagje ik zie dat je hele mooie spadbordverbreders hebt waar heb je die gekocht??? en hoeveel als ik vragen mag ???
Cormickman
De zijpaneeltjes zijn al klaar, moet alleen nog in de verf en er moet nog het 1 en ander gebeuren. Maarja de temperatuur in de schuur en de tijd werkt de laatste tijd niet zo mee.

@johniepower ik heb nog een nieuw setje verbreders liggen, mail mij maar even willemkerkhoff@hotmail.com
jelmer-mf
Super mooi
fendtkaja
Netjes 👍
super mooi ja
Machineman
Netjes Willem, maar waarom is die zwarte band met 1046 international zo kort? Anders ken ik nog wel iemand die dat kan maken....... 😃 😃 😃 😃
Ford8340POWER
Prachtige trekker
takeuchipower
Mooi ding, maar zijn de achtervelgen niet een beetje te wit??
mickheijboer
Hij is mooi geworden willem. Jij heb het zelfde probleem als ik heb mijn trekker geschuurd maar de schuur is tekoud. Ga deze week een tent maken in de schuur en verwarmen met electrisch kachel
Machineman
@mick .. kun je niet beter wachten tot het al 15 graden is? eind van de week word het weer echt koud, metaal is koud, de verf en de lucht ook. Desnood enkel de grondverf, de lak met hogere temperatuur spuiten. Mooier resultaat en minder stookkosten!! 😃
looman
Idd mooie foto zo in de sneeuw. Ook ik zit te prutsen in onverwarmde schuur, spuiten kuj dan vergeten. Nu maar verder met ander werk als motor revisie en nieuwe hydrauliek leidingen.
Rob 1056xla
Monster mooi ding!!
Cormickman
Ja precies, spuiten valt nou helemaal niet mee. maar ik hoop dat het snel voorbij is zodat nog ff een inhaalslag kan maken net voor het seizoen.
mp-jd6620
Woeste inter 😃
ih 856
Mooie 1046 😃
GijsMF
Prachtige 1046! *Veegt kwijl van toetsenbord af*
HOOIJMAN
Geen details gijs.. haha
Jos-IH
Echt mooi!
toon cloes
Welke maat van voorbanden heb jy? en achter
1246 844-s
440 28 en 650 38 zit dr onder

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International Harvester 1046 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!