Hier aan het kerstbomen  laden voor de gemeente,de kerstbomen gaan naar het strand waar ze op een hele hoge bult worden gezet met een rupskraan met sorteergrijper voor de jaarlijkse kerstboomverbrandi

Atlas 1504

HJStolk
Hier aan het kerstbomen laden voor de gemeente,de kerstbomen gaan naar het strand waar ze op een hele hoge bult worden gezet met een rupskraan met sorteergrijper voor de jaarlijkse kerstboomverbranding.

Reacties

boer
Heppie knijpertje er an of nie?
HJStolk
Ben van plan deze kraan in teruilen voor ander merk maar kan moeilijk een beslissing nemen welk merk op moment een beetje de beste bandenkraan is.Kan iemand mij raad geven.Kraan is eigenlijk te jong maar wordt al die problemen zat.
RobDeutz104
Wij hebben jcb, en bevalt ons goed
rob21
Heb je msn dan hjstolk ?
hitachiex215
Hitachi is volgends mij ook wel goed
Remiford
Hitachi is zeker goed. Houden het lang vol.
Bij ons in de buurt worden veel Doosan 140's verkocht, moet ook erg goed bevallen heb ik gehoord. Maar ik ben dan natuurlijk ook een beetje Doosan fan he;).
hitachiex215
Ik heb het geleerd op een hitachi (ik moet natuurlijk nog heel veel leren)
nakje
Ik zo voor hitachi gaan tot nu toe vind ik zelf het beste merk of doosan
VARIOTMS
Nee....atlas is ook super
HJStolk
Waarom is een Atlas ook super er zijn wel betere. Hefvermogen en bediening is wel goed maar rijden zijn het nooit sterren geweest buiten een hitachi of een Daewo.
rene-fendtfan
Mijn baas heefd net nieuwe volvo mobiel gekocht , mischien is dat ook wel wat voor jou 😛
HJStolk
Ik ben inderdaad al een beetje gek op een volvo ,vind het een mooie en fijne kraan om mee te werken. Heb er al verschillende malen meegedraaid, een EW 140B. Maar vind hem alleen een beetje prijzig omdat een EW 140 B toch 8 duizend euro meer koste als een 1605M met een 6 cilinder.
hitachiex215
Maaar we kunnen we jou wel een kraan aansmeren maar jij moet der tog wel fijn op kunne werken
newhollandlenny
Ik weet het koop dan een liebherr a314 die is fijn in bedienig en mooi
HJStolk
Ja een liebherr is inderdaad een fijne en mooie degelijke machine. Is zeker niet de goedkoopste maar heeft ook een goede inruilwaarde. Ik ben meerdere keren met een liebherr wezen draaien , een 900C en vond het schitterende machine. Ik hoor enkelt klachten over de service. Daar heb ik over Atlas geen klachten over, vorige week nog koppeling eruit tussen pomp en motor. Op zaterdagmiddag toch nog onderdelen kunnen krijgen om 5 uur s`middags. Dat komt om dat veel Atlas dealers er zelf bij wonen en je de onderdelen dan geven.
magerehein
Tja als je zo veel versleutelen moet is het zo langzaam aan wel plezierig dat je ervan af komt.Maar wat je terug moet kopen is moeilijk.Hier staat sinds een half jaar een Etec maar een aanrader vind ik dat ook niet moet ik er wel bij zeggen dat het geen jonge of nieuwe kraan.Hitte in motoren zijn ook bij een Cummins niet vreemd deze zit er bij mij in.Wat wel? Topic maken op TF en een eenieder die een kraan heeft of exploiteerd reageren

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Atlas 1504 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!