Foto van een New Holland L 75, bezig met woelen. Foto is geplaatst door kerstrunner op 25-02-2010 om 22:34:06, met 19 reacties.

New Holland L 75

kerstrunner
Foto van een New Holland L 75, bezig met woelen

Reacties

ekenhorsie
Mooi ding
Gebroeders Smid
Lekkere bagger 😄
guy
Tweedehands gekocht bij dealer depuaw uit diksmuide?
HollandNew
Mooie kleur en mooie trekker 😄
gudo
Mooie kleur? gatverdamme! als ik zo'n trekker had had ik hem allang naar de spuiterij gebracht 😉
casemx135
100x mooier dan dat blauwe
gudo
Zou ik ook zeggen asl casefan haha 😃
kerstrunner
Komt inderdaad van Depauw. Mooi is hij wel maar presteren doet hij niet,onze Fiat 65-88 trekt stukken beter!
NewHollandErik
Er gaat ook niks boven een Fiat.. 😎
guy
Een half toerke bij draaien aan de mazoutpomp, en ie zal wel trekken! das een echte Fiat motor dat daar in ligt, kan geloven dat em origine niet veel trekt, maar die hebben al een emissienorm, daardoor dat ie te weinig eten krijgt 😃
kerstrunner
Ik ben er eerst mee naar naar de testbank geweest en iets laten bijdraaien,dat scheelde behalve extra verbruik niet veel,dan heb ik hem naar een dieselspecialist geweest die heel de pomp uitgemeten heeft,nog altijd geen verbetering,dan maar naar een andere testbank waart ze de pomp verdraait hebben en dan bijgevezen tot hij zijn pk's haalde,maar zijn koppel haalde hij nog niet en een vervelende bijwerking was dat hij dan niet meer starte. Toen heb ik de pomp noodgedwongen moeten terugdraaien. Dat is normaal bij dat model was het antwoord van de verkoper!
kerstrunner
Als we gingen stro halen hingen we de grootste wagen (3 asser)aan de Fiat 65-88 en de kleinste wagen (2 asser)aan de L75,de Fiat had dan behalve de zwaarder wagen nog eens 120 pakjes stro extra bij,maar ik kon de Fiat niet bijhouden met de L75 op een berg of brug,lang niet zelfs,da is niet meer plezant hé
NewHollandErik
En hoeveel pk hebben beide trekkers standaard dan?
fiat 666
Kerstrunner,je weet wel bij depauw dan de uren bij een occassie ook een half toertje terug gedraaid zijn toch? normaal moet een L series trekken als een beest ,al eens je brandstof tank gecontroleerd er kan vuil in zitten heb ik ook meegemaakt!
Abarth
Ik denk dat wanneer kerstrunner al naar een diesel specialist is geweest, hij de tank ook wel nagekeken heeft, dus vuil zal daar waarschijnlijk niet inzitten.
kerstrunner
Inderdaad,alles gecontroleerd,trekker is verkocht ondertussen!Die 1300 uren die op de teller stonden,kloppen ook niet volgens mij.
kerstrunner
@Newhollanderic,De 65-88 heeft normaal 65 Pk en de L 75 heeft er normaal 75. Maar ik denk dat er veel verschil is in koppel
fiat 666
Is nochtans een heel mooie L ,er zal wel wat geknoeid zijn met de uren

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de New Holland L 75 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!