Foto van een New Holland G 280. bezig met het frezen van de boomstronken. Foto is geplaatst door kosdeutz op 03-03-2010 om 21:18:26, met 10 reacties.

New Holland G 280

kosdeutz
Foto van een New Holland G 280. bezig met het frezen van de boomstronken

Reacties

tim-fendt-312
Kieftenburg zo tezien
kosdeutz
Idd
sebas deutz150
De G 310 ?
warmerbros
Is dit langs de leeweg wilco,gaat die pijp daar richting beuk of gaat ie voor sjc langs?
kosdeutz
Is een G280
@warmerbros dit is langs de leeweg en dan gaan we langs beuk zo langs de hoogeveenseweg tot dat we terhoogte van de zuivering zijn en daar steken we de n206 onderdoor
warmerbros
Ik vind het wel een kunst als je ziet hoe ze dat doen van jan smit tot de kerkstraat in een paar uur tijd trekken ze die poeppijp er effe doorheen,leuk om te zien en hoe dat werkt die techniek erachter.
kosdeutz
Komen nog drie van die boringen en dan nog een gesloten frontboring onder n206 door
warmerbros
Wel een beweging,en ook leuk dat je er foto's van heb,zijn ze nu al onder de viktor door gegaan of moet dat nog,daar kom ik niet zo veel.
Wij doen nu ook bosfrezen wa merk is die frees van deze

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de New Holland G 280 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!