Foto van een Toyota Heftruck, bezig met balen halen.. Foto is geplaatst door David_Fendt op 09-03-2010 om 19:34:52, met 9 reacties.

Toyota Heftruck

David_Fendt
Foto van een Toyota Heftruck, bezig met balen halen.

Reacties

deerefan
En hoe bevalt zn toyota?
hier hebbe we een mitsubishi 2,5 tons op gas en die bevalt goed alleen met da koude weer doet ie wel eens stotteren
David_Fendt
Di is een dieseltje, ff voorgloeien en hij loopt, nog ff een minuutje volgas geven om een beetje warm te worre en hij is perfect! bevalt kei goed, deze is al best oud
williamJD
Lekker slecht om hem gelijk na starten vol gas te zetten!
David_Fendt
Ja, mar anders slaat ie gelijk af
NielsNewHolland
Heb ik ook met hefttruck, je moet hem met gas starten ander gaat hij nog niet in gang, eerst een 15 minuten voorgloeien.
David_Fendt
Ik hoef mar een minuutje voor te gloeien, dan met een bietje gas starten, daan paar minuutjes gas geven om un bietje warm te worden en hij lopt als een zonnetje, dit heb ik trouwes alleen met koud weer, in de zomer is alleen voorgloeie genoeg
maartendankers
In de zomer voorgloeien??? Dat is toch nergens voor nodig?
mf 35X driver
Met de shovel en tractor moete wij int begin ok ff gasse

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Toyota Heftruck ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!