Foto van een Werklust LG 230, bezig met poseren. Stond in Stadshagen (zwolle). Demo machine denk ik? iemand die er meer van weet?

Werklust LG 230

rolf
Foto van een Werklust LG 230, bezig met poseren. Stond in Stadshagen (zwolle). Demo machine denk ik? iemand die er meer van weet?

Reacties

grondverzetter
Nog nooit van de werklust kraan gehoord?
T6020
Nee, maken ze die al lang? Werklust is een Nederlands bedrijf toch?
guldner75
Turkse .....

maar met werklust stickers erop word zo door werklust geleverd paar maanden nu
GROENEDEERE
Werklust produceert sinds korte tijd rups kranen samen met een oosters merk. uitgerust met een betrouwbare JD motor.
dit betrefd nog een demo machine.
grondverzetter
Rupsgraafmachine
De Werklust rupskraan CMI723 wordt in samenwerking met een buitenlandse producent gebouwd. Bij de ontwikkeling van de Werklust CMI723 is ieder onderdeel van de machine zorgvuldig onderzocht. Voor de belangrijke componenten voor hydrauliek (Kawasaki) en aandrijving zijn kwalitatief hoogwaardige en bekende producten gekozen. De aandrijving wordt verzorgt door de bij Werklust bekende en betrouwbare John Deere 6,8 liter Tier III dieselmotor met 112 kW/150 pk. De cabine biedt de machinist eersteklas veiligheid en comfort, een uitstekend zicht, ergonomische bediening en een CanBus informatiesysteem. Dit systeem geeft de machinist een continue overzicht van de status van de machine. Bij een mogelijk probleem zorgt het systeem voor directe signalering. Alle gegevens blijven in het systeem opgeslagen en kunnen gebruikt worden voor analyses.
casemx135
Hendrik weer aan het kopieren geslagen 😃
grondverzetter
Stukje komt van bouwmaterieel.

ben naar die vakbeurs geweest in Assen, Grond, Groen en Water..
maar daar stond ie als de eerste keer.. even ingezeten.. maar this niet echt luxe.. echt een buitenlands merk
casemx135
Volvo jong.....of hitachi 😃
Tom VB
Niks dr van een echte originele Turkse machine ! Ook voor Nederlanders...
rickdeutz
In Apeldoorn zelf bij de Werklust hebben ze er volgens mij geen 1 staan.. of hij moet binnen staan.. buiten teminste afgelopen dagen nog geen langs zien gaan..
GROENEDEERE
Er draait er een of twee alleen nog maar als demo en in de proef fase. ze willen alles eerst in orde hebben voor ze de machine echt op de markt zetten.
@tom de machine is samen met een turk ontwikkeld en hier in nl passen ze hem nog verder aan
fendt-412
Er stond een hele tijd een bij Jaap Tempel in middelbert(groningen).
Is ook Werklustdealer en medeeigenaar van de fabriek.
Bij hem hebben ze ook de WG17EZ ontwikkeld. Lopen een paar uitstekende monteurs rond, met super service 😄
rolf
Deze fabriek maakte toch al componenten voor andere kranen? of heb ik dat mis. ben afgelopen winter bij beco vianen geweest daar stond deze dus wel paar dingen van gehoord.
Tom VB
@GROENEDEERE: nee niet helemaal waar, machine is 100% turkse machine, en Werklust koopt deze gewoon van hen. D'r zijn wel wat aanpassingen voor de NL markt maar niet veel. Deze fabrikant gaat ook de werklust shovels maken voor aan die kant van europa/de wereld onder eigen merknaam, Cukurova. Een soort ruil-deal dus.
De fabrikant maakt al jaren heftrucks en laadgraaf combi's voor derden (merken in midden oosten en rusland ed.). Doen ook wel wat voor Deere construction equipment, zodoende ook de JD motor erin.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Werklust LG 230 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!