Foto van een International 844 S, bezig met poseren.. Foto is geplaatst door Thies op 29-03-2010 om 22:39:10, met 6 reacties.

International 844 S

Thies
Foto van een International 844 S, bezig met poseren.

Reacties

looman
Is zo te zien altijd zuinig mee om gegaan...
Thies
Ja oopzich wel. Alleen wat gebruik sporen van de ouderdom. Roest bij de kokers van de cabine. Bij diegene waar ik hem heb gekocht had er niet veel verstand van. Veel geprutst wat niet werkte. Ik moet zeggen heb hem nu technisch en lekdicht. Motor loopt prachtig. Plaatwerk wordt opnieuw geschuurd en gespoten.
Inter1246fan
Ik zie dat die te koop staat. Wat wil je er ongeveer voor hebben? Ik ben al een tijdje voor een tractor, liefst international, aan het kijken. Ben weliswaar nog geen 16, maar dat duurt niet meer lang.
youri
Ik ben ook benieuwd wat je ervoor wilt hebben.
Ruben-Wind
Wat mag die ksoten.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 844 S ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!