Foto van EEN Case CS 120, Bezig voldaan poseren met de 5 poot ofniet dan eekie. Geplaatst door fendt power op 31-03-2010 om 20:52:37, met 11 reacties.

Case IH CS 120

Foto van EEN Case CS 120, Bezig voldaan poseren met de 5 poot ofniet dan eekie

Reacties

Abarth
Ik hoop dat die keien daar niet de winst zijn tijdens het lostrekken?
Fendt-Niels
Een echte CS ofniet tan, ook al beetje jou trekker naast de 10?
Wardcase
Mooi ding supper trekkers zijn dat
fendt power
Ja die ook nog ja nou ja we hebben op een perseel 3 enorme veldkeien er uit gesjout de trekker ging van veur de lucht in het embleem veur hef de wolken ook eem een keer gezien
maar niels nee deze is meer van eekie ik mag er naar kijken hahaha
HaraldCASE-IHfan
Haha, Jah, bulten stenen daar in de regio Grolloo.
Ik hoop dat ik er binnenkort ook weer aan de gang mag..
Abarth
Poe! dat zijn beste keien dan! gelukkig hebben we daar hier geen last van! die keien trekken alles krom al je niet uitkijkt!
HaraldCASE-IHfan
Daar heb je breekbouten voor he 😉
fendt power
Nou wonder boven wonder is er niks krom en geen breek bout stuk dus das ook wel weer mooi maar wel massel dat wel het zo deden want we moeten er ook nog spitten anders was die er vast op gestuitert en dan was je verder van huis
Abarth
Idd! elke kei die je ziet er zosnel mogelijk uithalen, dat kan later een hoop in de (reparatie)kosten schelen! 😄
Valtrapowerr
Ik, valtra6200 en Case-IH Fan hebben dit object verplaatst van Tractoren Case CS 120 (Poseren) naar Tractoren Case IH CS 120 (Poseren)

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case IH CS 120 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!