Foto van een Jako tank, bezig met bemesten. pas overgeschilderd gewoon met verfrollers gedaan en het rode is gespoten

Jako tank

martijn-fendt
Foto van een Jako tank, bezig met bemesten. pas overgeschilderd gewoon met verfrollers gedaan en het rode is gespoten

Reacties

roy-jacobs
Ziet er netjes uit! heb je geen citroen effect? dat hadden we op mijn werk vorig jaar wel toen we de fendt 310 geschilderd hadden met rollers! maar na der hand is het gespoten wat een mooier resultaat nu is!
martijn-fendt
Citroen effect ?
we hadden wel dat hij verschrompelde door 2 vershillende soorte verf was jammer moest een kant opniew. maar wij hebben het meest gerold. wij hebben ook een 310 daar de motor kap van is de lak eraf aan het gaan door accu zuur hoe hebben jullie dat aangepakt?.
Valtra-Fordpower
Roy bedoeld een citroen huidje, dit wil nog wel eens voorkomen bij 2 verschillende merken verven... 😉

Wat jij bedoel met verschrompelen, is dus een citroenhuidje. 😄

Maarruh, ben ik nou scheel of is die tank van achter dikker, grotere diameter? :|
martijn-fendt
Oke ja de onze had heel erg citroen effect dus, een hele agressieve industrie verf en een normale ijzer verf, nee dat lijkt die tank staat schuin achterover 😉
roy-jacobs
Bedankt voor het "verwoorden/uitlegen" Valtra-Fordpower! 😛 wij hebben hem toen hellemaal goed geschuurd en toen gewoon gespoten met verf en dacht dat er ook nog iets van vernis ofzo bij is gedaan! want hij blinkt nu mooi en je veegt de droge modder en stof er nu zo af!

halen jullie je accu's ervan af of hoe komt er accu zuur op je motorkap?
martijn-fendt
Ja die accu was leeg, dus wij hadden hem opgeladen en ons pap wou hem erop zetten maar kwam per ongeluk met de plus op de min en met de min op de plus, en toen een klap en zat de motor kap onder, kheb horen zeggen als je er dan cola overheen gooit dat da accu zuur niet meer bijt. maar ik weet ook niet of dat waar is, ja vernis da houd verf beter vast tog?
fendtjuh
Is vooral voor een hardere laag zegmaar 😉 DAt je verf er idd minder gauw afgaat.

Cola, zou kunnen, je kan beter de boel heel goed schuren, ontvetten enz, paar x liefst zodat alles eraf is en dan spuiten 😉
martijn-fendt
Ahaa okee 😉
zeppertje14
Skon ding 😃
me
Is die tank van berkhof geweest ? .. mooie tank zoals je hem nu hebt ! Komt er een tobroco achter ?
John Deere 6320
Netjes gedaan 😃
martijn-fendt
@ me ja die is idd van berkhof geweest we hebben hem helemaal op geschildert hangt nu een tobroco bemester aan zal binnekort foto`s ervan op zetten, dit is volledig zelfbouw door berkhof ze doen ook die derde schuif as voor verveat ontwikkelen
anoniem
Zeker mooi!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Jako tank ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!