Foto van een International 844 S, bezig met poseren.. Foto is geplaatst door Thies op 20-04-2010 om 00:09:13, met 6 reacties.

International 844 S

Thies
Foto van een International 844 S, bezig met poseren.

Reacties

fendtjuh
HEb je mooi voor elkaar 😄 Zo te zien hydro pomp op de aftakas? Niet genoeg druk ofzo via de trekker?
Abarth
Heb je gezien hoe dik die cilinder is? zo'n intertje heeft daar nooit genoeg olie opbrengst voor!
Fokke
De meeste kloofmachines werken op deze manier. Bij de kloofmachine die wij soms lenen (met een Inter 733) kan de trekker bij vrij weinig toeren het werk goed doen 😄
Abarth
Wij zijn thuis ook bezig met het bouwen van een kloofmachine. Hadden eerst een vergelijkbare cilinder als deze, maar met alleen oliedruk van de trekker, duurt het veel te lang! nu hebben we een dunnere cilinder, die is sterk genoeg en gaat een stuk sneller!
Thies
Zelfs me 724 heeft via het hydreaulic ventiel de houtklover aangedreven. Nu met met deze pomp werkt makkelijker en mooier. Ik kan nu splijten en transport tegelijk doen terwijl ik 1 trekker nodig heb .

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 844 S ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!