Die wou er met geen mogelijkheid af, zelfs dit wou niet helpen. Uiteindelijk hebben we hem maar in stukken geslepen en een andere gekocht.foutje bij volvo: splynding conisch gemaakt ;)en op den duur k

Bolinder Munktell 320

21cs15834
Die wou er met geen mogelijkheid af, zelfs dit wou niet helpen. Uiteindelijk hebben we hem maar in stukken geslepen en een andere gekocht.
foutje bij volvo: splynding conisch gemaakt 😉
en op den duur kan dat behoorlijk vast gaan zitten.

Reacties

Tom VB
Niet een kwestie van remmen vast ?? terug gesteld ? proberen los te slaan ? Meppen tegen flens van trommel richting de trekker, komt geheid los. lijkt me vrij sterk dat de splines conisch zijn?
21cs15834
Volgende keer bel ik jouw op 😉 maar je gaat niet weg voor hij eraf is 😛
Tom VB
Hahahaha, tis t proberen waard, maar je geeft geen antwoord...
21cs15834
Nou, ik heb alles teruggesteld, ik kon de trommel gewoon met de hand draaien.
toen ben ik met de hamer beginnen te meppen, doen warmgestookt en met een grotere hamer gaan meppen. toen de pullietrekker erop en warmgestookt en toen meppen.
toen dit allemaal niet wou baten heb ik hem in stukken geslepen, toen een kleinere pullietrekker erop want ik kon niet helemaal tot de as slijpen natuurlijk.
en toen hij eraf was bleek de splynding dus conisch te zijn en daarom zat hij zo vast na al die jaren.
volvo 320
Ik had hetzelfde probleem met mijn 320 maar ik heb hem er wel afgekregen. met een grote pullietrekker en een grote hamer!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Bolinder Munktell 320 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!