Foto van een Case CVX 170, bezig met ploegen.. Foto is geplaatst door RuudBus op 27-04-2010 om 21:19:59, met 13 reacties.

Case IH CVX 170

RuudBus
Foto van een Case CVX 170, bezig met ploegen.

Reacties

wibe
Mooi plaatje
fendtjuh
Zelfbouw zo'n vorenpakker? Of zo te koop?
Valtra n141
Vorenpakker is gebouwd door GML machine's.
RuudBus
M lensink in Haarlo heeft dit ontwikkeld zoals Valtra al zegt. bevalt prima
ul
Willie Wortel 😛
newholland6640
Zier er wel bruut uit, maar lijkt me niet handig.
RuudBus
@newholland6640

en waarom lijkt je dit niet handig?
newholland6640
Kracht haaks op de trekker. en je moet je hoofd bij 2 dingen hebben. voor en achter. gaat niet tegelijk..
RuudBus
@newholland6640

die kracht is hoe dan ook met elke vorenpakker lastig, als je een pakker mee trekt aan de ploeg of hij zit er vast aan dan heb je ook andere krachten die je ploegbeeld kunnen veranderen. op de koppakker is het ff de hydraulic aan zetten en je bent weer bezig met de ploeg, heb er zelf nog nooit geen last van gehad dat je twee dingen tegelijk moest doen
newholland6640
Okey, kan er ook niet over oordelen omdat ik er nooit mee gewerkt heb. feit is wel dat duwen mindergoed gaat dan trkken (over het algemeen) Vast aan ploeg is ook niks. mooiste is gewoon trekken. alleen nadeel is dan dat je niet de vorenpakker mee kunt nemen.
dionMF8690
Lijk mij handig zo mooi hoor
koenfendt
Ideaal zeg!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case IH CVX 170 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!