Foto van een Fordson Super Major,De motor staat weer klaar om gemonteerd te worden, eerst nog even blauw spuiten.

Fordson Super Major

old man jose
Foto van een Fordson Super Major,De motor staat weer klaar om gemonteerd te worden, eerst nog even blauw spuiten.

Reacties

MF 2725
Mooi werk Jos! Voor 5 juni klaar?
old man jose
Rustig aan Dirk Fordson en Ferguson zijn niet op een dag gebouwd. Maar ik hoop van wel.
MF 2725
Ik bedoelde voor de toertocht in Nederhemert.
old man jose
Nee dat wordt krap Dirk.
Heb nu de achterbrug uit elkaar liggen.
MF 2725
Ah, oke.
Je hebt gelukkig nog wel iets achter de hand!
Groothengeveld
@ old man jose: Ik zag dat u het plaatwerk van trekkers die u opknapt eerst met menie verft en dan de lak erover spuit. Maar schuurt u de menie eerst nog glad alvorens te spuiten? En schildert u het blok ook met gewone menie?

Ik heb namelijk een tijd geleden al wel eens een fiat gekocht en deze moet ooit nog gespoten worden. En ik wil het graag de eerste keer goed doen. Dus zodoende dat ik dit vraag.
Hanomag440
Ja, je kan het best je plaatwerk dan nog eens opschuren en spiegelglad maken, dat is het belangrijkste! De blok lijkt mij niet maar dat weet ik niet want wij spuiten de blok altijd direct in de goede kleur, geen menie dus.
old man jose
Ik ga inderdaad schuren en plamuren en daarna spuiten in de orginele kleur. Voor gewone lak gebruik ik als primer menie. SUC6

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fordson Super Major ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!