Foto van een Strautmann Streublitz, bezig met bemesten.. Foto is geplaatst door warmerbros op 10-05-2010 om 20:54:30, met 6 reacties.

Strautmann Streublitz

warmerbros
Foto van een Strautmann Streublitz, bezig met bemesten.

Reacties

Bauwz
Prachtige kleuren,en helemaal prachtig strontje.Lekker kort spul dat strooit lekker mooi.
fendt308ls
Mooie foto. fijne mest strooit veel mooier. als wij de schapenstal uitmesten gooien we het op de mestbult kan het mooi al iets verteren. in het voorjaar mesten we uit en strooien meteen. maar dat doen we niet gauw weer, hebben we dit jaar de lagers van de mestwagen een beetje mee gesloopt 😛 die schapen trappen het wel zo vast, het zijn gewoon plakaten die je met de shovel eruit haalt.
Romke
Het mooiste is als je tussendoor de mestbult nog eens omzet 😄
fendt-412
Precies romke, even een paar x per jaar met de shovel de mestbult op de kop zetten.
Kun je het dan ook even hoog opgooien. Wanneer de achterste mest hier een jaar zit is het bijna compost. Wil zo mooi strooien. Prachtig spul alleen zit wel veel regenwater in, is loodzwaar spul. Wil wel erg snel verrotten. Vind er niets van terug op het land na een paar weken.
fendt308ls
Ja maar dat omzetten word wat lastiger, daar hebben we geen shovel of trekker met voorlader voor 😄 maar is mooi zwart als je het een jaar laat zitten en zwaar idd.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Strautmann Streublitz ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!