Foto van een Terex T350, bezig met balen halen. Verreiker van m'n stageboer. Foto is geplaatst door joozt op 11-05-2010 om 20:42:34, met 14 reacties.

Terex T 350

2.256 foto's van @joozt

joozt
Foto van een Terex T350, bezig met balen halen. Verreiker van m'n stageboer

Reacties

CoenNijenhuis
Op stage bij Gr.R?
joozt
Jeps.
joozt
Ik, CoenNijenhuis en huub hebben dit object verplaatst van Grondverzetters Terex Verreiker (Balen halen) naar Grondverzetters Terex T 350 (Balen halen)
jaguar80
Is het daar leuk? Ik dacht dat je bij smeitink stage zou gaan lopen.
joozt
Heb er pas 2 dagen opzitten maar het bevalt me daar erg goed tot nu toe! Ik doe de opleiding dier- veehouderij dus moet ik eigenlijk wel bij een veehouder stage lopen he...
Pascal
Dus moet eigenlijk wel...haha, liever bij loonwerker gelopen? 😛
joozt
Haha ja 't staat er inderdaad een beetje raar! 😛 Ik vind trekkerrijden machtig mooi maar niet om in de toekomst elke dag te doen. Ik zou in de vakantie's best (meer) bij een loonwerker willen werken maar denk niet dat ik daar mijn beroep van wil maken later... Vandaar dat ik de dier- veehouderij kant op ben gegaan. Werken met dieren vind ik namelijk ook erg mooi om te doen.
Valtrapowerr
Nette terex!
rickjen
Ow bij me oom en tante ja ? 😃
joozt
Zijn dat je oom en tante? Woest mooi volk! 😃
rickjen
Bij anneke en anton ja
joozt
Volgens mij wist ik dat ook wel... kom je daar wel eens dan?
rickjen
Niet vaak 😉

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Terex T 350 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!