rotor naar 16 bunder. Foto is geplaatst door steyrdriver op 18-05-2010 om 22:33:49, met 12 reacties.

Taarup Onderdelen

steyrdriver
Rotor naar 16 bunder

Reacties

CaseCS130
Ziet er netjes uit. Zitten hier die afstrijkers met kunstof punten in? Bij een Taarup waar ik wel gewerkt heb kon ik na een dag laden altijd een stuk of wat van die kromme afstrijkers vervangen. Heel gedoe, temeer omdat het gras er muurvast tussen zitten gaat.
steyrdriver
Deze heeft inderdaad kunststof punten. als je zonder hebt is het een oude serie (van THM :D)
CaseCS130
Ja klopt inderdaad. Maar dit type hadden jullie er al in, of zijn die ook allemaal nieuw?
steyrdriver
Nee dit hadden wel al. heb laatst een rotor gezien met ijzeren afnemers zoals jij zij maar die was niet helemaal heel meer. kon zo de oud ijzer bak in
valtradriver
Bunders maken jong,de roest mot van het voorschot 😉
HOOIJMAN
Niet de sterren een x vastgelast op de rotor?? dat hadden wij wel, en dan had je af en toe nog wel is last van een kromme afstrijker.. nadat we hem net zoals dit hebben gemaakt nergens meer last van.
steyrdriver
Nee dat hebben wij niet en was ook niet nodig want niks zat los.
CaseCS130
Nee sterren waren volgens mij nog niet gelast. Mijn baas had er 2, maar waren allebei wel oude wagens met nog het oude type afstrijker. Denk dat de rotors gewoon versleten waren waardoor er gras tussen de punt van de afstrijker en de rotor kon komen.
sjouke
Wij zetten de afstrijkers op de rotor en lassen dan een kleine lasrups op de afstrijker, zodat die niet kan gaan bewegen zodat er dan gras tussen komt, tot nu toe bevalt dat nog heel goed.
bartjan82
Je kunt de hele afstrijkerbak verstellen . doe je dat niet, dan komt er op een gegeven moment gras tussen
selten
Ik, RvM96 en SJB533 hebben dit object verplaatst van Machines Taarup Opraapwagen (Gras inkuilen) naar Machines Taarup Onderdelen (Gras inkuilen)

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Taarup Onderdelen ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!