Foto van een Deutz D4006, bezig met gras maaien.. Foto is geplaatst door Fendeere op 19-05-2010 om 20:19:44, met 5 reacties.

Deutz D4006

Fendeere
Foto van een Deutz D4006, bezig met gras maaien.

Reacties

caseih1056xl
Gaat prachtig niet 😄
Fendeere
Zekers, allen oppassen dat je er niet af rold, dus niet optillen als je schuin rijd 😃
caseih1056xl
Valt mee toch. wij maaien altijd de dijken van de polder hier in lelystad. ( niet alle ) dat is voor voederwinning bij de boer waar ik op zaterdag werk. die heeft mij geleerd om nooit met de maaier naar de diepte te laten wijzen. altijd maaier naar de hoogste kant houden val je nooit om
Fendeere
Ja klopt, maar hoe doe je dat de laatste keer dan, want onderaan staat afrastering, je rijd eerst vlak langs de aftrastering, met met de maaier naar boven, maar dan hou je onderin je sporen waar je gereden hebt nog en dan moetje anders om rijden. dus ja!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz D4006 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!