verkeerde foto aan geklikt, graag ff verplaatsen naar mc cormich gm 50. Foto is geplaatst door ljdekker op 20-05-2010 om 22:37:15, met 20 reacties.

Mc-Cormick GM 50

ljdekker
Verkeerde foto aan geklikt, graag ff verplaatsen naar mc cormich gm 50

Reacties

patrickkwast
Ook maar is begonnen ?
Oosterink
Das een cormick hoor wel moooie practische combi
Siebenga
Ik zou me dood vervelen zonder radio 😃
patrickkwast
Ja is gewoon verkeerde foto geplaatst denk ik, want met die deutz maaien ze wel dus..
+1
ljdekker
Zulke oorkleppen met radio erin op, maar vanavond deed dat ding het niet. Als je nog mooi bruin wilt worden doe je de korte broek aan en ga je in de blote balg een hele dag harken met deze trekker, gegarandeerd succes!
Siebenga
haha dat zeker 😃 ken je niet een mooie vrouw ergens onder een zonnebank weg roppen en op deze trekker zetten? win win situatie 😃
ljdekker
Dat dacht ik, maar tot nu hebben zich er nog maar weinig aangeboden
Siebenga
:lol: Nou hierbij de oproep
Oosterink
Whahah laat maar komen zegtie
joris ziengs
Haha 😛 als ik dat zo hoor moet bij onze case het dak er ook maar is af 😃
GijsMF
Mooie combinatie! Met deze combinatie hark ik thuis: tractorfan.nl/picture/258530/

Zie dat je ook met een (nieuwe?) Fella harkt. Veel plezier mee? Ga er aankomende week voor het 3e seizoen mee harken en het is echt een fijne hark!

En lekker he, met de blote pens in de zon lekker relaxt bruin worden! Radio heb ik niet nodig met de geweldige RVS-piepe op de trekker. Anders heb je altijd nog oordopjes/mobiel of iets dergelijks. Een cabrio is voor dit werk gewoon heerlijk. Op stage nog in zon oud klote hok gezeten (JD 6200SE) en dan ben je heel blij met een cabrio hoor!

Waarom heb je trouwens van die aparte banden? Ze zijn wel mooi groot, vullen de spatborden heerlijk op! Suiker in het gras heb je ook meer dan genoeg 😃
veeboertje
Ik, ollesikuman en IamCandyman hebben dit object verplaatst van Tractoren Deutz-Fahr Agrotron 140 (Gras maaien) naar Tractoren Mc-Cormick GM 50 (Gras harken)
ljdekker
Die hark is niet nieuw, gaat z`n 5e seizoen in. Hij lijkt smerig omdat olie stof aantrekt.

Die grote banden zitten er onder omdat we er ook gazon mee wouden maaien met een bloter voorop. Die banden waren net zo duur als de gewone met trekkerprofiel
mp-jd6620
Strakke combi 😃
Siebenga
Ik wacht stiekem op foto's van de nieuwe wagen 😄
patrickkwast
Lang leve de hyves sieb 😉
ljdekker
Inmiddels staan ze erop hor
ronald852
Misschien bij onze gm55 een dikke 10 elemenst schudder er achter , bang dat hij gaat stijgeren met inklappen :S
ljdekker
Denk dat dat wel heel krap wordt, een 10 elements schudder. Als ik kijk wat onze 10 elements soms aan vermogen vraagt......

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Mc-Cormick GM 50 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!