Foto van een New Holland L Serie, bezig met poseren.Met ons voederbakje eraan :P. Foto is geplaatst door O N op 06-06-2010 om 18:39:01, met 3 reacties.

New Holland L Serie

123 foto's van @O N

O N
Foto van een New Holland L Serie, bezig met poseren.
Met ons voederbakje eraan 😛

Reacties

burnie
@O N hallo,zag net die voederbak,kan je daar ook gras mee voederen?ben op zoek naar een nieuwe voederbak voor mijn bobcat en had gedacht aan eenbak van Devos,weet niet wat de beste zijn?
O N
@burnie

Echt ervaring met gras voederen hebben we er niet meer , hoogstens ons gehakseld hooi/stro vo de structuur van de menging maar zuiver gras erdoor weet ik niet wat het geeft .
Gekuild gras zal mss wel gaan maar voordroog zal te lang zijn vermoed ik en zal dan rond de vijzel beginnen draaien.

En het beste merk , we hebben enkel een VDW bak gehad en nog een rooie vroeger (merk onbekend) Met deze bak hebben we soms wel wat problems gehad (maar hij draait er dan ook een 30 ton aardappelen door per week ) .
Mss is babbeltje gaan doen met je dealer 😉

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de New Holland L Serie ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!