mc-cormic 322. Zijn er maar 1500 van gemaakt.Daar gaat ze: na 40 jaar trouwe dienst aan het werk bij een hobbyboer. Onze PZ 135

Mc-Cormick D 322

Groothengeveld
Mc-cormic 322. Zijn er maar 1500 van gemaakt.

Daar gaat ze: na 40 jaar trouwe dienst aan het werk bij een hobbyboer. Onze PZ 135

Reacties

RHwensink
He onbekend rood voertuig waargenomen
bij ons in de buurt
nog een trekker erbij daan??
Groothengeveld
Nee, deze is van een colega van mijn broer.
RHwensink
Zonde daan die paste toch ook aan jouw fiat??
egesink
Ik heb dit object verplaatst van Tractoren Mc-Cormick Onbekend (Gras maaien) naar Tractoren Mc-Cormick 322 (Gras maaien)
Groothengeveld
Ja, alleen daar heb ik niks over te beslissen. Mijn broer belde laatst tijdens het werkt op: Is die PZ te koop? Was voor een collega wilde nog een maaier hebben.
Groothengeveld
Dankow
egesink
Laat dat meneer er moar af..
Groothengeveld
Zo beter?
Rikk
T werkt toch bij GHS?
Groothengeveld
Klopt
RHwensink
Een paar melkbeurtjes daan en hij was van jouw geweest!!
Groothengeveld
Als het goed ik komt er nu nog een keer een maaibalk ten compensatie. En niet op mijn kosten maar op die van deze maaier. Maar wel erg jammer dat hij weg is, hier zat nog een enorm verhaal aan vast. Tenminste wat mijn opa verteld heeft.
jehan
He dat verhaal heb ik er nooit vast aan gezien
Groothengeveld
Volgens mijn opa was dit de eerste ciclomaaier bij ons in de buurt. Tegen de tijd dat wij deze maaier gregen maaide de rest nog met een maaibalk. Pas 1 of 2 jaar later kwam er een andere ciclomaaier bij ons in de buurt, dat was dan bij RHwensink. Dat is het verhaal dat eraan vast zat. Deze maaier heeft ook al 40 jaar dienst gedaan en ik vind het erg jammer dat hij weg is, maarja, als vaders hem verkoopt heb ik er weinig aan te houden...
zandvliet-120
Mooie trekker
Groothengeveld
Is niet van mij hè 😉
zandvliet-120
Oke
deutz110
Leuke trekker
Oldtimer-fan
Ik, Inter1246fan en marcoMFFAN hebben dit object verplaatst van Tractoren Mc-Cormick 322 (Gras maaien) naar Tractoren Mc-Cormick D 322 (Gras maaien)

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Mc-Cormick D 322 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!