Foto van een Massey Ferguson 5460, bezig met gras inkuilen. Foto is geplaatst door arnaud op 13-06-2010 om 21:42:11, met 8 reacties.

Massey Ferguson 5460

arnaud
Foto van een Massey Ferguson 5460, bezig met gras inkuilen

Reacties

Baltus_steyr
Hupsa, gin halve vrachten!! Deze laait met de touwen boven op, redelijk hoge kop en legaal. Onze zitte ook touwen op en nog 2 buizen, het gras drukt dan tegen de (ijzeren)buizen aan waardoor je niet echt een grote kop op kunt pakken.
arnaud
Hier was de buis ook een probleem maar die in inmindels wel een 20 cm krommer gaan staan
Baltus_steyr
Haha oeeps, jullie hebben alleen achteraan nog 1 buis staan zie ik ofniet? BIj ons is er ook al 1 buis af(vanaf de vorige eigenaar) en de 2 de buis is iets achteruit gezet en omhoog gezet tractorfan.nl/picture/364697/ Nu kun je er wel een dikkere kop oppakken.Maar mooiste is eigenlijk wel zonder buizen en alleen touw.
mf4360
Mooi vol wij kregen die mengele ook altijd super vol.
arnaud
Nee er zitten 2 buizen op, 1 kromme halverwege de wagen, en 1tje achteraan.
HOOIJMAN
Die buizen zitten altijd vervelend in de weg 😃
jannickmarmix
Of doe net als mn oom 😃
maak 4 cilinders aan de buizen en aj aant laden bent doe je de cilinders uit en met stalvoeren weer omlaag:)

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 5460 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!