Foto van onze Lamborghini met frontlader, bezig met poseren.. Geplaatst door TomopSame op 28-06-2010 om 22:53:40, met 13 reacties.

Lamborghini 804 DT

Foto van onze Lamborghini met frontlader, bezig met poseren.

Reacties

fendtinterfan
Dat zal lekker sturen zonder stuurbekrachtiging
TomopSame
Natuurlijk heeft dat ding stuurbekrachtiging >_
fendtinterfan
50 pk trekkertje en dan zo'n voorlader...
TomopSame
Hmm 85 zal je bedoelen, en die trekker is wel wat sterker gebouwd als de doorsnee 85 pk trekker van nu.
Maar de frontlader mocht wel een model lichter geweest zijn, daar heef ik je gelijk in. Maar mijn vader heeft dat indertijd beslist.
international-633
Ik, TomopSame en Valtra-Fordpower hebben dit object verplaatst van Tractoren Lamborghini Onbekend (Poseren) naar Tractoren Lamborghini 804 DT (Poseren)
Berndx
Is een flinke maar mooie lader, als deze goed zijn werk levert zie ik geen probleem 😄
TomopSame
Hij doet alles wat hij bij ons moet doen. En af en toe eens smeren. We hebben hem al 9 jaar en hij heeft nog niet zo veel speling op de scharnierpunten.
Valtra-Fordpower
@TomopSame

Nog steeds in bezit?
Valtra-Fordpower
Ik, Valtra-Fordpower en selten hebben dit object verplaatst van Tractoren Lamborghini 804 DT (Poseren) naar Tractoren Lamborghini R804 DT (Poseren)
TomopSame
@Valtra-Fordpower
Jep en we zijn niet van plan om hem snel weg te doen. Hij start en rijdt nog zeer goed. Zo nu en dan als ik wat tijd heb vervang ik eens een dichting en een tijd geleden heb ik de vooras er eens vanonder gehaald omdat deze vrij veel speling had aan het scharnierpunt. Enkel op termijn nog eens een nieuwe laag verf zou ook niet mis zijn.
TomopSame
@Valtra-Fordpower
Deze Lamborghini is een 804 DT, geen R804 DT.
eicher4048driver
Ik, TomopSame en Valtra-Fordpower hebben dit object verplaatst van Tractoren Lamborghini R804 DT (Poseren) naar Tractoren Lamborghini 804 DT (Poseren)

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Lamborghini 804 DT ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!