Foto van een Deutz D4007, bezig met kilveren. Hier werd het erg zwaar.. Geplaatst door dx11 op 01-07-2010 om 20:48:21, met 9 reacties.

Deutz D4007

Foto van een Deutz D4007, bezig met kilveren. Hier werd het erg zwaar.

Reacties

henry case IH
Veemd he 😛
dat ding zit helemaal vol.
dx11
Ja, daar hangt zomaar een kuub of 2 grond 😛
Mthijs
Aan de a7 ?

woon jij daar ook aan de a7 dat boerderijtje ?met die deutzen ?
dx11
Ja, daar woon ik. tussen Marum en Friesepalen.
Mthijs
Jah dat dacht ik al
JD6930
Mooi bedacht. Die (rechthoekige) hier doet het volgensmij best goed. Is tijdens de ruilverkaveling hier aardig wat keren gebruikt. Nu staat ie wat stil. Hij is van een groot deel van de buurt dus das ook wel handig. Dan komt niet iedereen je schaaf lenen omdat ze er zelf geen hebben maar dan heeft iedereen er eigenlijk samen een. Kostenbesparing en hij wordt meer gebruikt. Hij heeft ons maar amper iets gekost, oudijzer bij elkaar zoeken en wat bijleggen en hij was betaald.
dx11
@JD6930 deze is gemaakt van oud ijzer 😃
JD6930
@dx11

Haha oke 😛

Ja dat was die man die hed had bedacht hier om samen zo'n schuif te laten maken ook van plan, maar de monteur van dat bedrijf die hem bouwde wou er nisk van weten 😛 Is ook wel logisch aangezien die schuif in een bedrijf werd gebouwd waar ze afzuigsystemen enzo bouwen, natuurlijk van ijzer. En een andere afdeling vant bedrijf, ofja afdeling, het is een apart bedrijf int zelfde pand alst andere, maar daar knapt een monteur oude Fendt tractoren en af en toe oude machines voor zen baas op die ze koopt en vaak later weer verkoopt. Als ge daar oude machines op staat te knappen met nieuw goed degelijk ijzer wil je niet van oud ijzer een machine bouwen 😛

(PD: ik heb mijn foto verwijderd aangezien we hier niet graag foto's van eigen materieel op internet zetten. Wou hem alleen even snel laten zien. 😉

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz D4007 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!