Foto van een Massey Ferguson 6460, bezig met gras inkuilen. De woeste brulcombi!. Foto is geplaatst door massey8690 op 03-07-2010 om 19:53:47, met 10 reacties.

Massey Ferguson 6460

massey8690
Foto van een Massey Ferguson 6460, bezig met gras inkuilen.
De woeste brulcombi!

Reacties

MaartenMandemaker
Mooi voor mekaar Jasper. Wat staat er bij jullie op de bult?
massey8690
Danku. de 6140 4wd met reck trommelverdeler (hopeloos verdelen dus 😛 )
MaartenMandemaker
Oh hebben jullie een zo'n trommel? Zo'n zwenkbare? Bevalt niet dus? Hoor je heel verschillende dingen over.
massey8690
Tjahh, het bevalt me broer wel redelijk, je moet er ook handigheid in krijgen, ik doe het liever niet 😛 (is zonder zwenk en te licht gebouwd, had wel een groter modelletje achter de 4wd gekund), maar zo'n trommel voorop een cat908 shovel lijkt me dan toch wel ideaal, dan kan ie miss 2 kanten op draaien zodat ie niet te veel naar achter gooit (we zetten hier vaak stukjes van 5 mtr bij de bult aan, dus komt dat wel redelijk precies)
JD 6330
Strakke wagen, kan de trekker de wagen goed baas tijdens laden en lossen? 33 messen?
HOOIJMAN
Zo'n trommel moet best willen.. alleen je moet er schijnbaar echt even handigheid in krijgen..
massey8690
Cker mooi wagentje! met lossen geen probleem, aangezien we geen loswalsen hebben en we een bult van 11mtr breed hebben en er steeds een paar meter bij aan knooien, dus hoef je niet de hele bult op (wat nu wat lastiger gaat met achterbanden met 20%) met laden met alle 33 messen erin wil het wel, maar als je hem goed vol wilt laden moet je wel terugschakelen tot 8 kmu 😉
met de trommel is het wel te doen, voor ons zou een holaras wat minder zijn omdat we dus steeds stukkies bij de bult aan knooien 😉
Baltus_steyr
Hoeveel pk hef die trekker? En wat is de snijlegte met 33 messen, 4 cm??
massey8690
Deze trekker heeft een maximaal vermogen van 125 pk, ik denk dat de snijlingte idd iets van 4 cm is jah!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 6460 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!